top of page
  • Foto van schrijverNicole Den Harder

"High-End Personal Branding Shoot voor nuchtere, maar ambitieuze ondernemers!"

Ik herinner me nog het moment dat een high-end klant van mij, Sanna Prinsen, voor het eerst haar beelden zag. Haar verhaal was geen standaard script, maar wel herkenbaar voor velen. Een dikke burn out door haar loondienst baan, waarna ze het roer omgooide. De ervaring die ze toen opdeed, zette ze om succesvol bedrijf, waarin ze elke dag met plezier aan de slag gaat & zorgprofessionals helpt om de werkdruk te verlagen.


De foto's die ik van haar maakte, vingen niet alleen haar uiterlijk en sterke persoonlijkheid, maar zorgden voor meer professionaliteit & daardoor een diepere verbinding met haar doelgroep.


Een high end branding shoot, zonder poespas, geen blabla, alleen echtheid en jouw unieke karakter. Dat is wat ik mijn klanten kan bieden.Hoe ik dat doe? Dat kun je in dit artikel lezen!


1. Deep Dive zoom sessie en uitgewerkt shoot plan.

Mijn aanpak draait om meer dan esthetiek; het gaat om het begrijpen van jouw verhaal op een dieper niveau. In de weken voor je high end branding shoot, hebben we een kennismaking en een deep dive zoom call, waarin we samen jouw shoot plan maken. Ik ondersteun je in dit proces en let op details. We schieten niet zomaar wat foto's, maar elke foto heeft als doel de kern van jouw merk vast te leggen, waardoor de beelden niet alleen de aandacht trekken maar ook een blijvende indruk achterlaten.


Om je foto's naar een hoger niveau te tillen, is een MUAH artist een must. Ik werk samen met een aantal visagistes, die net als ik goed kunnen luisteren naar jouw wensen.


Daarnaast kun je mij vragen een styling board met shoptips te maken of een stylist in te huren.


2. Oprechte connecties voor spontane High End foto's.

Geen geforceerde glimlach of ongemakkelijke poses. Ik creëer een spontane sfeer, waardoor een echte connectie ontstaat. Het resultaat? Mijn stijl wordt door mijn nuchtere high end klanten (ondernemers) die bij mij een branding shoot shoot hebben geboekt, omschreven als natuurlijk, waarbij ik de realiteit net dat beetje mooier laat lijken. Jouw foto's hebben een high-end uitstraling, terwijl je nog steeds benaderbaar blijft voor je klanten. Ik luister zorgvuldig naar jouw wensen, maar draag ook mijn ideeën en aanbevelingen bij. Op die manier kunnen we samen nog hogere kwaliteit creëren.


3. Kwaliteit door ervaring.

Voor high-end resultaten is ervaring een must. Als doorgewinterde expert in personal branding, weet ik precies welke poses, outfits en setting er bij jouw persoonlijkheid kunnen aansluiten. Ik neem de leiding wanneer dat nodig is en coach je door de fotosessie. Ik regel visagie, een high end locatie die bij jouw wensen past en zorg voor een heerlijke snack of lunch, zodat je genoeg energie houdt tijdens de sessie. Langer dan 2 uur aan het shooten? Dan lassen we ook een pauze in. Een shootdag als deze kan namelijk behoorlijk intensief zijn en het is fijn om tussendoor even op adem te komen.High End Fotoshoot, vrouw neemt planner makelifework door

4. Stijlvolle Settings: Daglichtstudio's en luxe locaties voor het High End gevoel.

Mijn veelzijdigheid komt tot leven in de keuze van settings, van strakke daglichtstudio's tot weelderige villa's en hotels. Naast de locatie gids, die je standaard van me ontvangt, heb ik een groot netwerk waaruit ik kan putten.


Elke locatie die ik ken, draagt bij aan de unieke stijl van jouw foto's, waardoor jouw merk niet alleen professioneel, maar ook onderscheidend is.


"Kost wat, maar dan heb je ook wat" zoals mijn vader altijd zei.

Daarnaast heb ik sinds kort, samen met Tim Weren, mijn eigen high end daglicht locatie: Loodz Mosa

Van lens naar levensverhaal.

Het resultaat van alle stappen hierboven, is een beeldbank vol high end foto's, die niet alleen de aandacht trekt maar ook een luxe uitstraling heeft, perfect passend bij jouw merkidentiteit.


Ben jij klaar om jezelf te onderscheiden met high-end foto's, zonder bullshit? Neem een kijkje bij mijn aanbod en ontdek wat ik voor je kan betekenen.
High End Branding fotograaf omgeving Breda en Roosendaal

Hey ambitieuze high end ondernemer! Mijn naam is Nicole den Harder en woon in Roosendaal. Fotograferen doe ik door heel Nederland, maar tegenwoordig ben ik ook 2 dagen te vinden in mijn daglichtstudio in Beers, Loodz Mosa die ik in december 2023 samen met Tim Weren heb geopend.


Mijn passie als high end personal branding- en bedrijfsfotograaf is het creëren van cleane, frisse en authentieke beelden voor creatieve ondernemers en merken.

Ik help mijn klanten het verhaal van hun bedrijf vast te leggen en te laten groeien door een ze te voorzien van een professionele en moderne beeldbank. Ik denk graag mee in je hele concept. Ben je aan het re-branden? Mijn creatieve brein zit vol ideeën, ik werk samen met webdesigners en pak heel graag je Instagram account aan als die een make-over nodig heeft.


Heb je interesse gekregen in mijn werkwijze als fotograaf? Neem dan een kijkje op mijn website  Meteen zien wat voor vlees je in de kuip hebt? Plan dan hier een vrijblijvende zoom cal met me in. Dat kan via deze link 


PS: volg je me al op Instagram of LinkedIn?
Comments


bottom of page