personal branding fotograaf.png

"Als ondernemer stond ik er eerder niet bij stil hoe hard ik een professionele fotograaf nodig had. Ik zie nu dat personal branding fotografie meer is dan alleen een verzameling headshots.
Nicole creëerde een complete visuele weergave van mijn merk en daar ben ik haar heel dankbaar voor"

~Kim~

Jouw Personal Branding Fotograaf

Hey ambitieuze ondernemer! Waarschijnlijk heb je al eens van personal branding fotografie gehoord en ben je via Instagram, Google of een andere manier op mijn pagina terecht gekomen.

Tijdens een personal branding shoot, zorg ik als personal branding fotograaf, voor mooie foto's die passen bij jouw persoonlijkheid & bedrijf.

 

Wil jij een personal branding fotograaf die met je meedenkt, je op je gemak stelt & toffe locaties kent? Hou je van lichte, cleane, frisse, ontspannen en authentieke foto's? 

 

Dan moet je bij mij zijn!

 

Misschien heb je een webshop en vind je het heel makkelijk om foto's van producten te plaatsen, maar ontbreken er foto's van jezelf. Of ben je startende ondernemer die zijn/haar zichtbaarheid wil vergroten door middel van mooie portretfoto's en sfeerbeelden.

Ook wanneer je een eigen zaak hebt en je deze graag wilt laten zien op je sociale kanalen (website, Instagram, FB) kan een business shoot wat voor jou zijn! 

Eens per maand organiseer ik power shoots. Voor een wat goedkoper tarief shooten op toffe locates!

 Hier vind je de nieuwste data

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

personal branding fotograaf.jpg
personal branding fotograaf roosendaal.jpg

"Ik heb Nicole leren kennen als een enorm betrokken, bevlogen en ambitieuze personal branding fotograaf.

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Echt boven verwachting. Nicole heeft mijn wensen en gedachten om weten te zetten in beeld zoals ik van tevoren hoopte (en nog meer dan dat). Dat is zo ontzettend gaaf! En, wat ik zelf heel belangrijk vind, op de foto’s zie ik echt mezelf terug zoals ik ben.

Nicole heeft daarnaast een template gemaakt voor mijn social media kanalen waarbij zij gelijk gebruik heeft gemaakt van de nieuwe foto’s. Zij zorgt er op deze manier voor dat mijn tijdlijn een mooi geheel vormt en een mooi visitekaartje is voor mijn bedrijf. Ik kan niet wachten om het resultaat online te kunnen delen!"

~Sanna~

business fotograaf.jpg

Don't let insecure thoughts ruin something amazing.Feel the fear and do it anyway

Wat kan ik voor jou betekenen?

Let op: per 1 december veranderen mijn pakketten en tarieven. 

nicole den harder.jpg

Hoe werkt een personal branding shoot?

Een business shoot is veel meer dan even een paar foto's maken en op je website zetten. De foto's die we gaan maken zijn een representatie van je bedrijf in combinatie met je persoonlijkheid. 

Ik ben erg goed in het vertalen van jouw verhaal in beelden, maar om dit zo goed mogelijk te doen, moeten we volgens plan voorbereiden.

We bespreken via zoom je wensen over de shoot. Wie ben jij? Wie is je doelgroep en wat moeten de foto's over jou en je bedrijf vertellen?

Vervolgens maak je een moodboard in Pinterest die je met me deelt. Hierop kan ik eventueel nog aanvullingen geven.

Je ontvangt ook een bestand waarmee je nog beter voorbereid bent op de shoot. 

 

Mocht je je heel erg onzeker voelen, kunnen we ook een keer live afspreken, zodat je op de dag zelf niet al te zenuwachtig bent.

bedrijfsfotograaf_edited.jpg

Jouw bedrijf in beeld

Heb je ook personeel of wil je een shoot met een business partner?

 Vraag dan naar de mogelijkheden

487A6210.jpg

Powershoots

Wil je meer dan 2x per jaar op de foto? Of heb je een wat kleiner budget? Dan zijn de Powershoots iets voor jou

WhatsApp Image 2022-09-20 at 13.44.58.jpeg

Bereid je voor

In mijn blog geef ik je tips en tricks voor tijdens en na je shoot.

Klik hier om meer te lezen