487A8782.jpg

Personal Branding Fotoshoot

"Don't be scared to present the real you to the world,

authenticity is at the heart of every succes!"

Hey ondernemer!

Waarschijnlijk heb je al eens van personal branding gehoord en ben je via Instagram of Google op mijn pagina terecht gekomen. Tijdens een personal branding fotoshoot, zorgen we voor mooie foto's die passen bij jouw persoonlijkheid & bedrijf. Wil jij een fotograaf die naast personal branding foto's ook product foto's kan maken en je gehele personal branding aanpakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik probeer jou als drukke ondernemer namelijk compleet te ontzorgen. Uiteraard heeft niet iedereen meteen budget om groot uit te pakken, daarom heb ik 3 pakketten opgesteld.

 

Misschien heb je een webshop en vind je het heel makkelijk om foto's van producten te plaatsen, maar ontbreken er foto's van jezelf. Of ben je een startende ondernemer die zijn/haar zichtbaarheid wil vergroten door middel van mooie portretfoto's en sfeerbeelden. Ook wanneer je een eigen zaak hebt en je deze graag wilt laten zien op je sociale kanalen (website, Instagram, FB) kan een business shoot wat voor jou zijn! 

Ook organiseer ik vaak (mini)shoots op toffe locaties zoals Creative Studio Raw in Rotterdam  & de Tuynloodz in Beers.

Je kunt contact met me opnemen voor meer informatie of boek hieronder meteen je shoot!

Review Sanna

Ik heb Nicole leren kennen als een enorm betrokken, bevlogen en ambitieuze fotograaf met een enorme passie voor flatlay fotografie.

 

Ik heb Nicole gevraagd of ze mij zou willen helpen met mijn branding. Mijn tijdlijn op social media was een rommeltje en ik was op zoek naar nieuwe foto’s voor mijn website. Ik ben zo blij dat Nicole “the whole package” aanbiedt, want op deze manier ontstaat er een super mooi geheel tussen mijn website en mijn social media kanalen.

 

Samen zijn we op zoek gegaan naar een fotoshoot locatie die goed aansluit bij mijn branding (rust, licht en ruimte) en brandingkleuren (naturel). De locatie was waanzinnig mooi en de shoot was super ontspannen en gezellig. En dat zie je terug op de foto’s. Nicole neemt de tijd om echt perfecte plaatjes te maken. Ze heeft oog voor detail, voor de omgeving en de achtergrond. Zij heeft het talent om van elke setting echt de meest prachtige beelden te maken.

 

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Echt boven verwachting. Nicole heeft mijn wensen en gedachten om weten te zetten in beeld zoals ik van tevoren hoopte (en nog meer dan dat). Dat is zo ontzettend gaaf! En, wat ik zelf heel belangrijk vind, op de foto’s zie ik echt mezelf terug zoals ik ben.

 

Nicole heeft daarnaast een template gemaakt voor mijn social media kanalen waarbij zij gelijk gebruik heeft gemaakt van de nieuwe foto’s. Zij zorgt er op deze manier voor dat mijn tijdlijn een mooi geheel vormt en een mooi visitiekaartje is voor mijn bedrijf. Ik kan niet wachten om het resultaat online te kunnen delen!

 

Lieve Nicole, onwijs bedankt voor de toffe middag en het waanzinnig mooie resultaat!

 

Liefs,

Sanna

20210214160004_487A3476.jpg

Kleding tips:

* Draag iets wat bij de kleuren van je huisstijl past (website/socials)

* Blouses en broekpakken doen het goed op de foto!

* Kies kleding die aansluit bij je doelgroep en kwaliteit uitstraalt

* Vermijd drukke prints

* Neem 2 kledingsets mee die je kunt combineren om toch een andere look te krijgen.

* Voor inspiratie neem je een kijkje op mijn Pinterest bord

"Business Shoot Kleding Tips"

  • Pinterest - grijze cirkel
487A4549.jpg