"Als ondernemer stond ik er eerder niet bij stil hoe hard ik een professionele fotograaf nodig had. Ik zie nu dat dit meer is dan alleen een verzameling headshots. Nicole creëerde een complete visuele weergave van mijn merk die ik hard nodig had!"

~Kim~

personal branding fotograaf.jpg

Jouw Personal Branding Fotograaf

Hey ambitieuze ondernemer! Waarschijnlijk heb je al eens van personal branding fotografie gehoord en ben je via Instagram, Google of een andere manier op mijn pagina terecht gekomen.

Tijdens een personal branding fotoshoot, zorg ik als personal branding fotograaf, voor mooie foto's die passen bij jouw persoonlijkheid & bedrijf.

 

Wil jij een personal branding fotograaf die met je meedenkt, je op je gemak stelt & toffe locaties kent? Hou je van lichte, cleane, frisse, ontspannen en authentieke foto's? 

 

Dan moet je bij mij zijn!

 

Misschien heb je een webshop en vind je het heel makkelijk om foto's van producten te plaatsen, maar ontbreken er foto's van jezelf. Of ben je startende ondernemer die zijn/haar zichtbaarheid wil vergroten door middel van mooie portretfoto's en sfeerbeelden.

Ook wanneer je een eigen zaak hebt en je deze graag wilt laten zien op je sociale kanalen (website, Instagram, FB) kan een business shoot wat voor jou zijn! 

Eens per maand organiseer ik power shoots. 1 uur shooten op een mooie locatie

 hier vind je de nieuwste data

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

"Ik heb Nicole leren kennen als een enorm betrokken, bevlogen en ambitieuze personal branding fotograaf.

 

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Echt boven verwachting. Nicole heeft mijn wensen en gedachten om weten te zetten in beeld zoals ik van tevoren hoopte (en nog meer dan dat). Dat is zo ontzettend gaaf! En, wat ik zelf heel belangrijk vind, op de foto’s zie ik echt mezelf terug zoals ik ben.

 

Nicole heeft daarnaast een template gemaakt voor mijn social media kanalen waarbij zij gelijk gebruik heeft gemaakt van de nieuwe foto’s. Zij zorgt er op deze manier voor dat mijn tijdlijn een mooi geheel vormt en een mooi visitekaartje is voor mijn bedrijf. Ik kan niet wachten om het resultaat online te kunnen delen!"

 

~Sanna~

personal branding fotograaf

Pakketten

Don't let insecure thoughts ruin something amazing.
Feel the fear and do it anyway

Hoe werkt een personal branding shoot?

Een business shoot is veel meer dan even een paar foto's maken en op je website zetten. De foto's die we gaan maken zijn een representatie van je bedrijf in combinatie met je persoonlijkheid. 

Ik ben erg goed in het vertalen van jouw verhaal in beelden, maar om dit zo goed mogelijk te doen, moeten we goed voorbereiden.

We bespreken via zoom je wensen over de shoot. Wie ben jij? Wie is je doelgroep en wat moeten de foto's over jou en je bedrijf vertellen?

Vervolgens maak je een moodboard in Pinterest die je met me deelt. Hierop kan ik eventueel nog aanvullingen geven.

Je ontvangt ook een bestand waarmee je nog beter voorbereid bent op de shoot. 

 

Mocht je je heel erg onzeker voelen, kunnen we ook een keer live afspreken, zodat je op de dag zelf niet al te zenuwachtig bent.

487A8944.jpg
stylist fotoshoot.png

~Linda~

20220203122205_487A1172.jpg

Hoe fijn is het om niet meer over je outfits na te denken?

Daarom werk ik sinds kort samen met 2 top stylistes.

Linda & Sanne

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur dan een mailtje naar nicoledenharder@outlook.com

Meet the Stylist

~Sanne~