top of page

Get in Touch

Heb je nog ergens vragen over? Of wil je een fotoshoot of workshop boeken?

Neem dan contact met me op!

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar nicoledenharder@outlook.com

Ik probeer binnen 24 uur te reageren op je berichtje.

Liefs Nicole

nicole den harder.jpg
Neem meteen contact op!

Reviews

trainer-coach-roosendaal.jpg

Nienke ~  Mindfulnesstrainer

"Als je wilt leren hoe je mooie flatlays maakt, moet je bij Nicole zijn! Het leuke aan de workshop flatlay fotografie maken was, dat we meteen aan de slag gingen. Geen saaie theorieles, maar ervaren wat wel en niet werkt door te doen. Zo weet ik nu welke achtergronden geschikt zijn om te gebruiken, hoe ik kan zorgen voor de juiste belichting en wat je moet doen voor een goede compositie. Ook heb ik geleerd hoe ik op mijn telefoon snel foto's kan nabewerken en ervoor kan zorgen dat je Instagram feed een geheel is. Nicole is deskundig, heeft oog voor detail en zorgt voor een fijne sfeer"

IMG_20200726_115039_907.jpg

"Overlaatst volgde ik de flatlay cursus bij Nicole. We kwamen aan en werden meteen in de watten gelegd met een hapje en een drankje. Na uitgebreide uitleg over de ideale flatlay mochten we aan de slag. Ondanks ik echt geen held was bij het maken van flatlays, was Nicole heel geduldig en nam ze uitgebreid de tijd om mij persoonlijk uitleg te geven en mij te doen nadenken over hoe ik de flatlay beter zou kunnen maken. Tot slot was het leuk nieuwe mensen te leren kennen!"

personal branding fotograaf.jpg

"Ik beveel Nicole aan! In mijn zoektocht naar een fotograaf had ik een aantal wensen.


Door open en eerlijk te communiceren met Nicole, voelde ik mij al snel aangetrokken tot haar manier van werken. Nicole fotografeert daar wat het om gaat. Wil ik business foto’s, dan zorgt ze dat deze boodschap in de foto’s te zien is. Wil ik beauty of producten voor mijn webshop, ook dan weet zij hier de juiste touch aan te geven.

Daarnaast is ze erg prettig in de omgang en begeleid ze mij naar de fotoshoot toe. Niet geheel onbelangrijk is de nazorg die zij biedt. Wat ging er wel goed en wat niet en hoe kunnen we verbeteren. Helemaal blij mee!

Zeker de moeite waard en bedankt Nicole voor alle prachtige foto’s!
"

bottom of page