top of page
Bij twijfel, gewoon doen!

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek

Vul dan het formulier hieronder in. Je kunt me ook bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

 

Vul het contactformulier in en ik reageer binnen 2 werkdagen op je berichtje!

Liefs Nicole

Dit was een top beslissing!

personal branding fotograaf.jpg

Reviews

personal branding fotograaf.jpg

"Wauw wat ben ik ontzettend blij met de foto's die Nicole van me heeft gemaakt! Ik ben geen makkelijke vogel om te fotograferen. Zelf ben ik ook fotograaf en als ik heel eerlijk ben zijn er niet zoveel personal branding fotografen die ik écht goed vind. Daarnaast voel ik me meer senang achter de camera dan wanneer ik zelf op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Maar jemig wat was de shoot met Nicole te gek. Het voelde alsof ik gewoon met een vriendin aan het shooten was, heel ontspannen en relaxed en niks is te gek voor Nicole. Ze stelde me op m'n gemak en de foto's zijn prachtig geworden. De kleuren, de sfeer, het natuurlijke licht.

Ik herken mezelf in de beelden en ze voelen ontspannen, iets wat ik ontzettend belangrijk vind. Daarnaast stralen ze een natuurlijke autoriteit uit en tonen ze mijn expert status als EFT-specialist.

Wat ik ook super vond was dat Nicole van tevoren meedacht over styling tijdens onze call voor de shoot. Ze had hierin ook hele fijne tips en adviezen, waardoor mijn outfits ook spot on waren.

In het voorjaar organiseer ik een retraite in het buitenland en ik weet wel wie ik als fotograaf mee ga vragen. Lieve Nicole onwijs bedankt! Je bent echt een fantastische fotograaf."

personal branding shoot.jpg

"Wat een vakvrouw! Enthousiast, creatief, vakbekwaam, meedenkend. Ze heeft ons op alle vlakken geholpen, met foto’s, met social media, met branding, met creatieve ideeën! Ze heeft ons zelfs geholpen met dingen waarvan we niet eens wisten dat we er hulp bij nodig hadden. Daarnaast is het ook een topondernemer; leuke ideeën en mooi netwerk. We gaan haar zeker vaker uitnodigen voor de branding en de groei van onze vakantiehuisjes. Dat we nog vaak samen mogen werken!"

personal branding fotograaf.jpg

"Ik beveel Nicole aan! In mijn zoektocht naar een fotograaf had ik een aantal wensen.


Door open en eerlijk te communiceren met Nicole, voelde ik mij al snel aangetrokken tot haar manier van werken. Nicole fotografeert daar wat het om gaat. Wil ik business foto’s, dan zorgt ze dat deze boodschap in de foto’s te zien is. Wil ik beauty of producten voor mijn webshop, ook dan weet zij hier de juiste touch aan te geven.

Daarnaast is ze erg prettig in de omgang en begeleid ze mij naar de fotoshoot toe. Niet geheel onbelangrijk is de nazorg die zij biedt. Wat ging er wel goed en wat niet en hoe kunnen we verbeteren. Helemaal blij mee!

Zeker de moeite waard en bedankt Nicole voor alle prachtige foto’s!
"

bottom of page