top of page
  • Foto van schrijverNicole Den Harder

Waarom een branding shoot in Breda, Dordrecht of andere fotogenieke stad een heel goed idee is!

Bijgewerkt op: 24 okt. 2023


Als personal branding fotograaf, maak ik niet alleen gebruik van mooie binnen locaties, maar word ik ook dolenthousiast van zakelijke shoots in de mooiste steden van Nederland. Ik ga vaak naar Breda, Den Bosch of Dordrecht en ben altijd op zoek naar meer mooie plekken.

Een stad is afwisselend, dynamisch en heeft altijd mooie verborgen parels als je er even naar zoekt.


De voordelen van een City Shoot


  • Je kunt vooraf via Google allerlei leuke koffie en lunch tentjes vinden, die bij jou en je bedrijf zouden passen.

  • De meeste zaken vinden het erg leuk als je er foto's komt maken, als je ze erna maar een tag geeft op je socials!

  • Je kunt zowel buiten als binnen fotograferen en makkelijk verplaatsen

  • De straatjes in bekende steden (maar ook kleine dorpen) zijn vaak enorm fotogeniek. Lees verder om mijn favoriete hotspots te kunnen vinden!

  • De fotograaf wordt vaak erg creatief van een afwisselende omgeving, je krijgt dus standaard beeldbank en kunt jezelf helemaal uitleven!

  • Je bent geen geld kwijt aan het huren van een (dure) locatie

  • Doordat je geen locatiehuur hebt, kun je ook flexibel omgaan met shoot tijden!


"Ik vond het shooten in Den Bosch, de stad waar ik woon, écht een feestje!" @Rosa.Suikers van Taalstudio SUIKERS

Mijn favoriete hotspots!


1) Op nummer 1 staat toch wel Anne & Max in het sfeervolle Ginneken in Breda. Een mooie lichte open ruimte, met lekker veel groen en verschillende zitjes en doorkijkjes. Daarnaast is Breda door zijn mooie straten een erg fotogenieke stad. Je bent zo van het groen in een meer stadse omgeving, zonder er al teveel reistijd aan kwijt te zijn.

Beelden die ik maakte tijdens de shoot met Jeroen Gorissen van Scheiden en wonen


2) Coffeelab in Den Bosch, wederom lekker groen maar met een hele toffe hoge tafel aan het raam en super lekkere koffie! Aan de overkant van coffee lab zit Jan de Groot waar je de beste Bossche Bollen van Nederland kunt halen.. Meteen win win als je het mij vraagt


Beelden die ik maakte tijdens de shoot met Angela Dinther van Psychodynamisch therapeut & coach | Gelukkig jezelf


3) In het centrum van Dordrecht vind je naast het über authentieke straatje De Hofstraat, het no.38citybakerycafe. Met een sfeervolle binnentuin en prachtig aangezicht. Door de leuke grachten, bruggetjes, maar zeker ook architectuur is Dordrecht een hele goede keuze voor je branding shoot


Beelden die ik maakte tijdens de city shoot met Cathrien Biesheuvel- Berghout 4) Ook Rotterdam heeft enorm veel mogelijkheden voor je city shoot. Denk aan het oude gemeentehuis midden in de stad, de food hall vol kleuren, maar zeker ook moderne objecten zoals de Erasmus brug kunnen zorgen voor verrassende beelden.


5) Last but not least de Gruyterfabriek in Den Bosch. Vrij toegankelijk, lekker licht en verschillende stijlen in één gebouw! Het gebouw op zich is al inspirerend genoeg, maar de vele ondernemers en bedrijven werkzaam in het pand, maken elke shoot weer een feestje.


Datum: 03-04-2023Hey! Mijn naam is Nicole den Harder


Mijn passie als personal branding- en bedrijfsfotograaf is het creëren van cleane, frisse en authentieke beelden voor creatieve ondernemers en merken.

Ik help mijn klanten het verhaal van hun bedrijf vast te leggen en te laten groeien door een ze te voorzien van een professionele en moderne beeldbank. Ik denk graag mee in je hele concept. Ben je aan het re-branden? Mijn creatieve brein zit vol ideeën, ik werk samen met webdesigners en pak heel graag je Instagram account aan


als die een make-over nodig heeft.

Heb je interesse gekregen in mijn werkwijze als fotograaf? Plan dan gerust een vrijblijvende zoom cal met me in. Dat kan via deze link of bekijk hier meteen mijn aanbod


PS: volg je me al op Instagram of LinkedIn?


Comments


bottom of page