top of page
 • Foto van schrijverNicole Den Harder

Meer dan kantoorfotografie: Maak jouw bedrijfsfoto's op unieke locaties in Roosendaal/ Breda e.o.

Hé Brabantse ondernemers! 👋 Klaar met die saaie kantoorfoto's? 


Laten we eerlijk zijn: die standaard bedrijfsfoto's in de vergaderruimte of voor een logo-muur zijn niet bepaald inspirerend, toch? 😴 Maar hey, geen stress! Ik ben Nicole den Harder, jullie lokale branding- en bedrijfsfotograaf, en ik ben hier om die saaie boel op te schudden. En ja, dat doe ik gewoon hier, in ons eigen Brabantse land!


Man en vrouw in botanische tuin met laptop


Waarom zou je nou juist voor mij kiezen?

Nou, behalve dat ik ongemakkelijke fotoshoots uit de weg ga (en stiekem best grappig ben 😉), heb ik nog een paar andere troeven in handen:


 1. Ik snap jullie als geen ander: Ik ben zelf ondernemer, woon in Roosendaal en ken de Brabantse mentaliteit. Geen poespas, gewoon recht door zee en met een flinke dosis gezelligheid.

 2. Weg met die standaard plaatjes: Ik geloof dat jouw bedrijf meer verdient dan een generieke foto. Samen zoeken we naar locaties die passen bij jullie verhaal en persoonlijkheid. Denk aan industriële panden, sfeervolle cafés, daglichtlocaties, groene parken... de mogelijkheden zijn eindeloos!

 3. Ik ben een kei in branding: Ik kijk verder dan alleen een mooie foto. Ik duik in jullie merk, jullie verhaal en jullie doelgroep. Zo creëren we samen beelden die niet alleen mooi zijn, maar ook écht iets zeggen over jullie bedrijf.

 4. Ik ben flexibel en denk graag mee: Van productfoto's tot teamfoto's, van sfeervolle kantoorbeelden tot spontane portretten op locatie – ik pas me aan aan jullie wensen en budget.

 5. Ik heb ervaring met bedrijven zoals jullie: Ik heb al mogen werken voor toffe Brabantse bedrijven zoals Revapoint, Heijs Schade Expertise, Makro Kerstpakketten en BrandMasters. Check mijn portfolio voor een indruk van mijn werk!collega's creatief aan het werk in de kas

Waarom een andere locatie dan je kantoorpand?

 • Originaliteit: Laat zien dat jullie out-of-the-box denken en durven te kiezen voor iets anders.

 • Sfeer en emotie: Een unieke locatie voegt sfeer en emotie toe aan de foto's, waardoor ze beter blijven hangen bij je doelgroep.

 • Vertel je verhaal: Kies een locatie die iets zegt over wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

 • Teamspirit: Een fotoshoot op een bijzondere locatie is een leuke ervaring voor het hele team!
Wat levert het jullie op?

 • Een professionele uitstraling: Bedrijfsfoto's die vertrouwen wekken en jullie bedrijf serieus nemen.

 • Een sterke online presence: Beelden die knallen op jullie website, social media en andere marketingkanalen.

 • Blije klanten: Foto's die jullie doelgroep aanspreken en hen overtuigen om voor jullie te kiezen.

 • Een boost voor jullie teamspirit: Een leuke fotoshoot is een teambuilding activiteit op zich!


Liever toch op kantoor (omgeving Roosendaal/Breda)? Geen probleem! Ook daar tover ik met licht, compositie en creatieve invalshoeken om unieke beelden te creëren die jouw bedrijfsimago versterken. Denk aan dynamische teamfoto's bij het whiteboard, sfeervolle portretten in de kantine of spontane momenten tijdens een brainstormsessie. Of gebruik bijzondere props om je boodschap te versterken. Ik zorg ervoor dat jouw kantooromgeving een inspirerende achtergrond wordt voor foto's die opvallen."


Man lachend met groene eend Clubdeal

Foto gemaakt voor: De nieuwe website van Clubdeal, in hun eigen kantoorpand.


Dus, waar wachten jullie nog op?

Laten we samen die Brabantse gezelligheid vastleggen in krachtige beelden die jullie bedrijf laten groeien. 🤝


Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek (en misschien wel een bakkie koffie ☕️). Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!


Liefs, Nicole den Harder Jullie bedrijfsfotograaf uit RoosendaalHeb je mijn artikel gelezen en ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? 


ABOUT ME, Nicole den Harder

Nicole den Harder bedrijfsfotograaf Brabant

Hey ambitieuze high end ondernemer! Mijn naam is Nicole den Harder en woon in Roosendaal. Fotograferen doe ik door heel Nederland, maar tegenwoordig ben ik ook 2 dagen te vinden in mijn daglichtstudio in Beers, Loodz Mosa die ik in december 2023 samen met Tim Weren heb geopend.

Mijn passie als high end personal branding-, product- en bedrijfsfotograaf is het creëren van cleane, frisse en authentieke beelden voor creatieve ondernemers en merken.

Ik help mijn klanten het verhaal van hun bedrijf vast te leggen en te laten groeien door een ze te voorzien van een professionele en moderne beeldbank. Ik denk graag mee in je hele concept. Ben je aan het re-branden? Mijn creatieve brein zit vol ideeën, ik werk samen met webdesigners en pak heel graag je Instagram account aan als die een make-over nodig heeft.


Heb je interesse gekregen in mijn werkwijze als fotograaf? Neem dan een kijkje op mijn website  Meteen zien wat voor vlees je in de kuip hebt? Plan dan hier een vrijblijvende zoom cal met me in. Dat kan via deze link 


PS: volg je me al op Instagram of LinkedIn?

Comments


bottom of page