top of page
personal branding fotograaf

Hey

Ik ben Nicole een enthousiaste, perfectionistische & prettig gestoorde multi passionate. Als je een kijkje neemt op mijn pagina, denk je misschien wel: wow wat doet die vrouw toch allemaal? Ik zal het je eens haarfijn uitleggen...

BUSINESS

Mijn passie als personal branding fotograaf is het creëren van cleane, frisse en authentieke beelden voor creatieve ondernemers en merken.

 

Ik help mijn klanten het verhaal van hun bedrijf vast te leggen en te laten groeien door een professionele en moderne beeldbank. Ik denk graag mee in je hele concept. Ben je aan het re-branden? Mijn creatieve brein zit vol ideeën, werk samen met webdesigners en pak heel graag je Instagram account aan als die een make-over nodig heeft. 

Daarnaast maakte ik in 2021 de Photo Styling Academy. Een online leeromgeving, waarin ik je stap voor stap leer hoe je zelf mooie product foto's maakt. Heb je bijvoorbeeld een webshop, beauty of kapsalon en veel foto's nodig? Hoe handig is het dan dat je dit zelf kunt. Ook geef ik regelmatig workshops.

Als derde grote project zette ik begin 2022 mijn eigen community op. Gericht op de (startende) ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken op gebied van content, social media, SEO, planning & structuur en het fijn vindt te connecten met mede ondernemers. 

PERSONAL

Ik hou van Bourgondische gezelligheid & je kunt me wakker maken voor een goed stuk vlees van de Argentijn en een glas rode wijn. Of een bak Ben & Jerry's.

Sinds het overlijden van mijn ex man, ben ik fulltime single mama van 2 kids, waardoor mijn leven af en toe een behoorlijke uitdaging is. Mijn reis van werken in loondienst naar fulltime ondernemer ging dan ook niet helemaal zonder slag of stoot. Maar mijn boodschap is wel: als ik het kan, kun jij het ook!

Nieuwsgierig naar mijn hele persoonlijke verhaal?

Luister dan hier naar aflevering 1 van mijn podcast

Liefs,
Nicole X

You!

"Jij bent je merk, laat me je helpen om je te ondersteunen en de vertaling te maken naar betekenisvolle beelden"

In een wereld waar mensen op zoek zijn naar verbinding en zaken willen doen met echte mensen met wie ze zich kunnen identificeren en vertrouwen, is het belangrijker dan ooit voor ondernemers en bedrijven om hun persoonlijkheden te vertalen naar betekenisvolle beelden.


Als personal branding fotograaf en visual marketing expert is mijn missie:

Je te helpen jezelf authentiek aan de wereld te verkopen, zodat je winstgevender kunt zijn door te doen waar je van houdt.

Je merkverhaal te vertellen zoals je wilt dat het verteld wordt.

 

En mijn favoriete onderdeel: je zelfverzekerd te laten voelen tijdens het hele proces, waardoor je achteraf terugkijkt op een hele fijne ervaring!

mijn missie

personal branding fotograaf.jpg

Stay up to date!

Wil je niks missen van al mijn wilde plannen en ideeën en toffe kortingen meepakken?  

Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven! 

bottom of page