top of page

Wachtlijst
"The Photo Styling Academy"

Scoor nu je ticket!!!

Het is eindelijk zover, de Photo Styling Academy is nu te koop. Wil je gebruik maken van de Early-Bird prijs? Klik dan hier 

Tijdelijk en alleen voor mensen op de wachtlijst & die meedoen aan de challenge...

€99,95

€ 149,95

IMG_8648-2 (1).jpg

Wil jij?

* Professionelere product/ flatlay foto's en daardoor de juiste doelgroep aantrekken?

* Zien hoe je sfeer kunt krijgen in elke foto

* Leren hoe je dit zo efficiënt mogelijk kan doen, zodat je meer tijd overhoudt voor je onderneming/jezelf?

* Als hobby fotograaf leren hoe je prachtige sfeer en flatlay foto's maakt?

* Foto's maken die zich onderscheiden van je concurrenten?

Dan is deze online cursus iets voor jou!

Wil jij als eerste horen wanneer mijn gloednieuwe

cursus online gaat en meteen een toffe korting meepakken?

Schrijf je dan hieronder in en blijf op de hoogte!

(Geen mail ontvangen? Check dan even je spam!)

Heb jij weleens deze gedachten?

 • Mijn foto's zijn ofwel te donker, of overbelicht 

 • Het is het steeds net niet 

 • Je kunt geen sfeer krijgen in de setting die je hebt bedacht 

 • Je maakt steeds dezelfde soort beelden en weet niet hoe je dit kunt veranderen 

 • Je social media straalt geen professionaliteit uit 

 • De producten die je probeert te verkopen, komen niet goed over op foto's, zodat klanten een verkeerd beeld krijgen van je bedrijf 

 • Je weet niet waar je moet beginnen 

 • Foto's maken duurt veel te lang en je begint de lol erin te verliezen. 

Over de inhoud!

In de Academy neem ik je aan de hand mee, zodat je precies leert hoe ik heb leren kijken naar mijn foto's. Ook laat ik je zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, mits je er wat tijd voor uittrekt en mijn lessen goed opvolgt. 

Even wat handige zaken op een rijtje, zodat je precies weet waar je aan begint: 

Je krijgt niet 3 maar 6 maanden toegang tot de Academy! 

De cursus is opgebouwd in LearnDash, hierdoor is alles super overzichtelijk 

Je hebt niet per se fotografie kennis nodig om deze Academy te doorlopen, maar enige feeling met fotografie is wel handig 

De Academy bevat een werkboek met heel veel praktische opdrachten

Module 1: Fotografie.  

Hierin neem ik je mee in de technische wereld van fotograferen. Mogelijk heb je al wat basiskennis, maar ik denk dat het voor iedereen de moeite waar is om deze module nog eens goed door te nemen. (zelfs als je met je telefoon fotografeert) 

Module 2: The big Why 

In deze module zoom ik in op het doel van je foto's en leg ik uit waarom ik foto's ben gaan maken, wie mijn doelgroep is en hoe ik sales krijg uit mijn foto's. Na deze module weet jij ook wie je doelgroep is, voor wie je foto's maakt en wat jouw big why is.

 

Module 3: Wat heb je nodig 

Hier zorg ik ervoor dat je goed voorbereid bent, nog voordat je je eerste foto gaat maken. Inclusief shoplist met de beste webshops voor props & achtergronden. 

 

Module 4: Stappenplan 

Dit is de meest uitgebreide module van de Academy. Hierin neem ik je stap voor stap mee naar de perfecte foto. Of dit nu een flatlay- /product- of sfeerfoto is, alles komt aan bod. Ik ga door middel van voorbeelden uitgebreid in op compositie, licht, kleur, doel van je foto en last but nog least het fotograferen zelf. Vergeet tijdens deze module geen vragen te stellen!

 

Module 5: Nabewerken 

Een niet te missen onderdeel in de fotografiewereld. Zonder nabewerking, geen professionele foto. Maar hoe doe ik dat? Zonder urenlang naar een scherm te staren. Handige tips om binnen relatief weinig tijd, toch een goede nabewerking te krijgen. 

 

Module 6: Best selling foto's 

Misschien niet wat je zoekt als je hobby fotograaf bent. Maar wil je een product of dienst aan de man (vrouw) brengen, dan is dit een hele waardevolle module! Ik leg jou uit hoe ik ervoor zorg dat ik en mijn klanten meer verkopen doen en dus ook meer omzet genereren.  

En last but zeker not least 

 

Bonus modules: 

Food Fotografie 

Kleding (baby & volwassenen) 

Sieraden 

Kaarten & stationery 

Beauty & essentiële oliën 

Bloggers

Seak Peek Video

van de leeromgeving 

Vip Traject

 • 2 uur live coaching op locatie of bij mij thuis, waarin ik je een kijkje geef in mijn fotografie brein.

 • Aansluitend een compleet verzorgde Personal Branding Shoot van 2,5 uur (40 foto's)

 • Je levert je foto opdrachten direct bij mij in, je ontvangt extra op maat gemaakte opdrachten én ik help je je werk te analyseren en te verbeteren, zonder dat het jou heel veel moeite kost! 

 • 6 maanden toegang tot de Academy & levenslang tot de FB-groep​

 • BONUS 1: Ik ben je allround mentor. Je mag me 3 maanden bellen en via WhatsApp berichten als je een probleem hebt én ik denk actief met je mee (ook bij het bedenken van nieuwe content als je het even niet meer weet)

 • BONUS: Een VIP live dag van 10:00 - 15:00 op een nader te bepalen locatie!

Wat kost het?

Pre Sale:

Voor €1950,00 coach ik jou naar een next level, kun je een flinke tijd vooruit met zakelijke foto's en zorg ik voor een onvergetelijke live ervaring met mij één op één & op de VIP live dag met mede ondernemers! We gaan intensief met elkaar aan de slag en ik leer je alles wat ik tot nu toe heb geleerd over sfeer en product fotografie. Daarnaast zorg ik ook voor killer foto's, waarmee je tijdlijn van het scherm afspat en je de juiste doelgroep aan weet te trekken, meer omzet kan generen en professionaliteit uitstraalt.

Voor dit VIP traject heb ik maar 2 plekken! Wees er dus snel bij!

LET OP: Na 1 oktober vervalt de korting en betaal je €2250,00 voor dit pakket

Je mag dit traject ook in 4 termijnen betalen.

NicoleShoot191623643998150.jpg

Vip Traject

​Waarom een VIP traject?

 

Tijdens de Academy zijn er 4 live momenten. Deze momenten organiseer ik in de FB groep, waar alle cursisten tegelijk vragen kunnen stellen.

 

Omdat het voor mij onmogelijk is om iedereen één op één te helpen (en ik de prijs van de Academy zelf toegankelijk wil houden), heb ik 2 VIP pakketten voor jullie in het leven geroepen.

 

Wil je meer weten? Plan dan gratis een call met mij in!

Vip Traject

 • 1 x 45 minuten kick off + 2 x 30 minuten één op één online coaching waarin we werken aan jouw eigen doelen. (verspreid over 3 maanden)

 • Je levert je foto opdrachten uit de Academy direct bij mij in + ontvangt op maat gemaakte opdrachten. Daarna help ik je je werk te analyseren en te verbeteren, zonder dat het jou heel veel moeite kost!

 • 6 maanden toegang tot de Academy & levenslang tot de FB-groep

 • BONUS 1: Even geen inspiratie voor nieuwe content? Laat mij met je meedenken!

 • BONUS: Een compleet branding pakket t.w.v. €250,00, waardoor je niet meer na hoeft te denken over je huisstijl & branding op je IG pagina. Inclusief 24 canva templates speciaal voor jou op maat gemaakt voor je story's, highlights én tijdlijn.

Wat kost het?

Pre-Sale:

Voor € 950,00 ben jij 3 maanden mijn VIP en leer ik je al mijn fotografie geheimen & zorg ik dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het visuele stukje van je personal branding. Daarna staat je IG pagina als een huis en help ik je door de foto frustraties heen waar je ongetwijfeld tijdens de cursus tegenaan loopt.

Voor dit VIP traject heb ik 3 plekken. Wacht niet te lang met beslissen!

 

LET OP: Na 1 oktober gaat de prijs voor dit pakket omhoog naar €1250,00 

Je mag dit traject ook in 3 termijnen betalen.

Online

Live

Review video van Tamara

"We hebben getwijfeld, omdat we geen fotografen zijn. Maar de cursus is heel laagdrempelig. Het heeft me op een andere manier laten kijken naar onze producten"

Tamara runt met haar man het bedrijf "Tasty Pastries" in Roosendaal.

Ik kom er altijd voor de overheerlijke macarons, die ik gebruik voor zowel mijn high tea bij de workshop, als mijn flatlays.

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
Kelly noten.png

Kelly Noten - Vastgoed en Interieur Fotograaf

'Mijn naam is Kelly, in het dagelijks leven actief als fotograaf voornamelijk op het gebied van vastgoed & interieur. Zo nu en dan ben ik ook actief als foodfotograaf en dit is een gebied waarin ik me graag nog verder wil ontwikkelen. Ik kwam in aanraking met de flatlays van Nicole en werd direct enthousiast door de hoge esthetische waarde & de doeltreffendheid van een ‘flatlay’.

 

Er wordt enorm veel informatie in een beeld samen gepakt, dat sprak me aan! Daarnaast had ik besloten dat het eindelijk eens tijd werd voor een instagram-account en ik heb me zo voor gesteld dat flatlays daar ook een hele mooie aanvulling voor zouden zijn. Nicole bruist van energie en enthousiasme en dat wordt uitgedragen in de cursus. Je krijgt vanaf dag één zin om aan de slag te gaan.

 

De cursus is stap voor stap opgebouwd, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook was het voor mij fijn om dit op mijn eigen tempo en tijden te kunnen doen. Ik werk momenteel meer dan fulltime, dus dan is het fijn niet aan (extra) deadlines vast te zitten. :) Nicole geeft zeer goede, constructieve feedback op de resultaten van de opdrachten zodat je hier, bij het maken van een volgende flatlay, mee aan de slag kunt. Hierdoor maak je een snelle ontwikkeling door voor wat betreft de eindresultaten!

Ik zou deze cursus aanbevelen voor mensen die lol denken te hebben in het maken van flatlays (want het is echt enorm leuk!) en fotografen die hun skillset verder uit willen breiden. Voor ondernemers met een webwinkel zijn flatlays fantastisch maar als ze geen affiniteit met fotografie hebben is het misschien beter om in dat geval iemand in te huren om de foto’s te maken. Het maken van goede foto’s & flatlay’s is moeilijk (vergt veel oefening) en is niet voor iedereen weggelegd om meteen succesvol in te zijn. Maar om kennis te maken met flatlays en te zien wat er mogelijk is, is dit een fantastisch eerste ontdekking.'

Danapersonalbranding.jpg

Dana - Fotograaf

"Ik probeer mezelf continu te blijven ontwikkelen en vind het super tof dat dit in deze tijd ook online kan. Door verschillende online cursussen te volgen, leer ik bij en blijf ik kennis optimaliseren.

 

Eén van de toppers waarvan ik heb mogen leren en waar ik nog steeds van leer, is Nicole! Zij geeft mij o.a. waardevolle tips omtrent het maken van flatlays en het verbeteren van mijn feed op Instagram. Daarnaast heeft ze mijn laatste Personal Branding foto's gemaakt, waar ik heel blij mee ben."

Susanne Simons.png

Susanne Simons - Hobby Bakker - Zalig Zoet by Susanne

"Ik was al begonnen met spulletjes verzamelen om de foto’s met koekjes op mijn feed wat spannender te maken. Verder dan verzamelen kwam ik niet, want hoe leg je ze goed neer én maak je mooie foto’s..

 

Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik ineens Nicole’s flatlay cursus voorbij zag komen!

 

Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen aangemeld. De hele cursus wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd met daarnaast mooie video’s.

Tijd om het zelf te gaan doen.. heel spannend!

Maar door de feedback, en waardevolle tips van Nicole kreeg ik steeds meer vertrouwen!

 

En nu.. nu ben ik supertrots op de prachtige foto’s die op mijn feed staan waar ik heel veel mooie reacties op krijg!

 

Ik raad deze cursus dan ook absoluut aan aan iedereen die prachtige flatlays wilt leren maken"

bottom of page