top of page

Online product fotografie cursus voor
webshop en salon eigenaren

Til je productfoto's naar een hoger niveau!

Ben je op zoek naar mogelijkheden om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

 

Dan is mijn online product fotografie cursus echt iets voor jou! Ontdek hoe je professionele productfoto's kunt maken die je doelgroep aanspreken.

Heb je een webshop en besef je dat je product foto's wel een upgrade kunnen gebruiken? Ik help je je webshop nieuw leven in te blazen.

Leer hoe je sfeer kunt creëren in elke foto en ontdek efficiënte technieken waarmee je kostbare tijd bespaart, zodat je je kunt concentreren op je bedrijf of jezelf.

Ook als hobbyfotograaf ben je welkom om je vaardigheden te verbeteren en prachtige sfeer- en flatlayfoto's te leren maken.

Na mijn online cursus weet je hoe je zelf foto's kunt maken die zich onderscheiden van die van je concurrenten. Je hebt dus geen fotograaf meer nodig en kunt je eigen content continu up to date houden.

En met de decembermaanden in het vooruitzicht, is de cursus niet alleen een geweldige ervaring om zelf te volgen, maar ook een super leuk en origineel cadeau-idee voor andere fotografie-enthousiastelingen.

  

Nu blijvend in prijs verlaagd! Van €149,95 voor €99,95

online product fotografie cursus.png
Rhodé van den Boogaart

De foto's die ik nu zelf maak zijn waanzinnig mooi

Wat een fantastische cursus als je meer wil weten over fotografie, maar ook echt meteen aan de slag wil gaan! Van goede basiskennis, tot leuke opdrachten doe je zelf moet uitvoeren! Ik durf nu pas goed met mijn camera te spelen en kom achter zulke leuke functies. De foto's die ik nu zelf maak zijn waanzinnig mooi, alleen maar complimenten voor Nicole! Ik raad het je zeker aan als je zelf nog niet helemaal weet hoe je de perfecte foto kunt maken. Geloof mij, na de cursus ben je pro!

Heb jij weleens deze gedachten?

  • "Mijn licht is nooit hoe het zou moeten zijn"

  • "Ik probeer het wel, maar het is het steeds net niet"

  • "Ik kan geen sfeer krijgen met mijn producten"

  • "Ik heb geen idee hoe ik mijn beelden gevarieerd kan fotograferen"

  • "Mijn social media straalt geen professionaliteit uit"

  • "De producten die ik probeer te verkopen, komen niet goed over op foto's, zodat klanten een verkeerd beeld krijgen van mijn bedrijf" 

  • "Ik heb geen idee waar ik moet beginnen"

  • "Het duurt me veel te lang en ik raak gefrustreerd. Dus geef ik het maar op"

  • "Andere mensen hebben zo'n mooie tijdlijn, ik krijg het niet voor elkaar"

Flatlay tips voor Sinterklaas.jpg
product fotografie cursus

Waarom deze cursus echt voor je gaat werken:


🔥 Leer hoe je foto's maakt die klanten aantrekken

🌟 Ontdek het geheim van styling en maak je beelden levendiger, want visuele aantrekkingskracht is de sleutel tot succes.

🚀 Geef je merkidentiteit een boost en maak je bedrijf herkenbaar en vertrouwd bij je klanten.

⏰ Bespaar kostbare tijd met slimme fotografietrucs, zodat je meer quality time kunt besteden aan je passie.

📷 Breng alles wat je leert direct in de praktijk, of het nu gaat om het perfect vastleggen van je producten of de ambiance van je salon.

 

Over de inhoud van de online productfotografie cursus

 

In de Academy neem ik je aan de hand mee, zodat je precies leert hoe ik heb leren kijken naar mijn foto's. Ook laat ik je zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, mits je er wat tijd voor uittrekt en mijn lessen goed opvolgt. 

Even wat handige zaken op een rijtje, zodat je precies weet waar je aan begint: 

Je krijgt onbeperkt toegang tot de academy. Zo kun je leren op je eigen tempo!

De cursus is opgebouwd in LearnDash, hierdoor is alles super overzichtelijk 

Je hebt niet per se fotografie kennis nodig om deze Academy te doorlopen, maar enige feeling met fotografie is wel handig 

De Academy bevat een werkboek met heel veel praktische opdrachten

Module 1: Fotografie.  

Hierin neem ik je mee in de technische wereld van fotograferen. Mogelijk heb je al wat basiskennis, maar ik denk dat het voor iedereen de moeite waar is om deze module nog eens goed door te nemen. (zelfs als je met je telefoon fotografeert) 

Module 2: The big Why 

In deze module zoom ik in op het doel van je foto's en leg ik uit waarom ik foto's ben gaan maken, wie mijn doelgroep is en hoe ik sales krijg uit mijn foto's. Na deze module weet jij ook wie je doelgroep is, voor wie je foto's maakt en wat jouw big why is.

 

Module 3: Wat heb je nodig 

Hier zorg ik ervoor dat je goed voorbereid bent, nog voordat je je eerste foto gaat maken. Inclusief shoplist met de beste webshops voor props & achtergronden. 

 

Module 4: Stappenplan 

Dit is de meest uitgebreide module van de Academy. Hierin neem ik je stap voor stap mee naar de perfecte foto. Of dit nu een flatlay- /product- of sfeerfoto is, alles komt aan bod. Ik ga door middel van voorbeelden uitgebreid in op compositie, licht, kleur, doel van je foto en last but nog least het fotograferen zelf. Vergeet tijdens deze module geen vragen te stellen!

 

Module 5: Nabewerken 

Een niet te missen onderdeel in de fotografiewereld. Zonder nabewerking, geen professionele foto. Maar hoe doe ik dat? Zonder urenlang naar een scherm te staren. Handige tips om binnen relatief weinig tijd, toch een goede nabewerking te krijgen. 

 

Module 6: Best selling foto's 

Misschien niet wat je zoekt als je hobby fotograaf bent. Maar wil je een product of dienst aan de man (vrouw) brengen, dan is dit een hele waardevolle module! Ik leg jou uit hoe ik ervoor zorg dat ik en mijn klanten meer verkopen doen en dus ook meer omzet genereren.  

En last but zeker not least 

 

Bonus modules: 

Food Fotografie 

Baby artikelen

Kleding (baby & volwassenen) 

Sieraden 

Kaarten & stationery 

Beauty & essentiële oliën 

Bloggers

Seak Peek Video

van de leeromgeving 

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken

Review video van Tamara

"We hebben getwijfeld, omdat we geen fotografen zijn. Maar de cursus is heel laagdrempelig. Het heeft me op een andere manier laten kijken naar onze producten"

Tamara runt met haar man het bedrijf "Tasty Pastries" in Roosendaal.

Ik kom er altijd voor de overheerlijke macarons, die ik gebruik voor zowel mijn high tea bij de workshop, als mijn flatlays.