top of page

"The Photo Styling Academy"

Online product fotografie cursus voor
webshop en salon eigenaren

Zou jij graag:

* Professionelere product foto's leren maken, waarmee je de juiste doelgroep aantrekt?

* Je webshop eens goed onder handen nemen omdat je product foto's nu niet bepaald je van het zijn...

* Zien hoe je sfeer kunt krijgen in elke foto

* Leren hoe je dit zo efficiënt mogelijk kan doen, zodat je meer tijd overhoudt voor je onderneming/jezelf?

* Als hobby fotograaf leren hoe je prachtige sfeer en flatlay foto's maakt?

* Foto's maken die zich onderscheiden van je concurrenten?

Dan is deze online cursus iets voor jou!

€149,95

Over de inhoud!

In de Academy neem ik je aan de hand mee, zodat je precies leert hoe ik heb leren kijken naar mijn foto's. Ook laat ik je zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, mits je er wat tijd voor uittrekt en mijn lessen goed opvolgt. 

Even wat handige zaken op een rijtje, zodat je precies weet waar je aan begint: 

Je krijgt niet 3 maar 6 maanden toegang tot de Academy! 

De cursus is opgebouwd in LearnDash, hierdoor is alles super overzichtelijk 

Je hebt niet per se fotografie kennis nodig om deze Academy te doorlopen, maar enige feeling met fotografie is wel handig 

De Academy bevat een werkboek met heel veel praktische opdrachten

Module 1: Fotografie.  

Hierin neem ik je mee in de technische wereld van fotograferen. Mogelijk heb je al wat basiskennis, maar ik denk dat het voor iedereen de moeite waar is om deze module nog eens goed door te nemen. (zelfs als je met je telefoon fotografeert) 

Module 2: The big Why 

In deze module zoom ik in op het doel van je foto's en leg ik uit waarom ik foto's ben gaan maken, wie mijn doelgroep is en hoe ik sales krijg uit mijn foto's. Na deze module weet jij ook wie je doelgroep is, voor wie je foto's maakt en wat jouw big why is.

 

Module 3: Wat heb je nodig 

Hier zorg ik ervoor dat je goed voorbereid bent, nog voordat je je eerste foto gaat maken. Inclusief shoplist met de beste webshops voor props & achtergronden. 

 

Module 4: Stappenplan 

Dit is de meest uitgebreide module van de Academy. Hierin neem ik je stap voor stap mee naar de perfecte foto. Of dit nu een flatlay- /product- of sfeerfoto is, alles komt aan bod. Ik ga door middel van voorbeelden uitgebreid in op compositie, licht, kleur, doel van je foto en last but nog least het fotograferen zelf. Vergeet tijdens deze module geen vragen te stellen!

 

Module 5: Nabewerken 

Een niet te missen onderdeel in de fotografiewereld. Zonder nabewerking, geen professionele foto. Maar hoe doe ik dat? Zonder urenlang naar een scherm te staren. Handige tips om binnen relatief weinig tijd, toch een goede nabewerking te krijgen. 

 

Module 6: Best selling foto's 

Misschien niet wat je zoekt als je hobby fotograaf bent. Maar wil je een product of dienst aan de man (vrouw) brengen, dan is dit een hele waardevolle module! Ik leg jou uit hoe ik ervoor zorg dat ik en mijn klanten meer verkopen doen en dus ook meer omzet genereren.  

En last but zeker not least 

 

Bonus modules: 

Food Fotografie 

Kleding (baby & volwassenen) 

Sieraden 

Kaarten & stationery 

Beauty & essentiële oliën 

Bloggers

Seak Peek Video

van de leeromgeving 

Waarom deze cursus echt voor je gaat werken:

 • Tijdens de cursus kom je in contact met mede cursisten, die net zo enthousiast zijn als jij (en ik!) 

 • Je leert waar je valkuilen en pijnpunten liggen als het op fotografievlak aankomt en ik help mee ze te tackelen 

 • Na de cursus maak je foto's die niet alleen tof staan op je website/IG/Facebook en andere socials, maar ze gaan je ook geld opleveren. Want goede foto's betekenen meer omzet.

20210908133646_487A7249.jpg

Heb jij weleens deze gedachten?

 • "Mijn licht is nooit hoe het zou moeten zijn"

 • "Ik probeer het wel, maar het is het steeds net niet"

 • "Ik kan geen sfeer krijgen met mijn producten"

 • "Ik heb geen idee hoe ik mijn beelden gevarieerd kan fotograferen"

 • "Mijn social media straalt geen professionaliteit uit"

 • "De producten die ik probeer te verkopen, komen niet goed over op foto's, zodat klanten een verkeerd beeld krijgen van mijn bedrijf" 

 • "Ik heb geen idee waar ik moet beginnen"

 • "Het duurt me veel te lang en ik raak gefrustreerd. Dus geef ik het maar op"

 • "Andere mensen hebben zo'n mooie tijdlijn, ik krijg het niet voor elkaar"

Ik heb een drukke planning en nu al amper tijd om mijn foto's te maken 

Hier ga ik eerlijk zijn. Voor elke cursus die je aanschaft, heb je tijd nodig. Alleen de stof doorlezen gaat je in dit geval namelijk niet veel resultaat opleveren en oefenen met fotograferen is noodzakelijk.  

Wél kun je dit volledig op eigen tempo doen. Je hebt een jaar de tijd voor deze cursus, eerder was dit maar 5 maanden, maar dit heb ik aangepast! Plan vaste blokken in je agenda, waarin je aan de slag gaat met de opdrachten. Bij elke opdracht staat een tijdsindicatie. 

Hoe lang heb ik toegang tot de Academy? 

Je hebt maar liefst 6 maanden toegang tot de Academy. Het is namelijk mijn doel om je aan de slag te krijgen en ervoor te zorgen dat je heel de cursus afmaakt. Uit ervaring met mijn vorige deelnemers heb ik namelijk gezien dat een stok achter de deur heel goed helpt om jezelf te focussen op een gekochte cursus. Niemand vindt het tof om geld te investeren en er vervolgens niks meer mee te doen. 

Ik heb nog geen onderneming, heb ik dan wat aan de Academy? 

Jazeker! Ook als blogger, hobby fotograaf of niet ondernemer weet ik zeker dat je wat aan de Academy hebt. Het gaat er namelijk om dat je je skills wilt verbeteren. En dat gaat er sowieso mee lukken! 

Wat is er bijzonder aan deze fotografiecursus? 

Ik ben nog geen onlineprogramma tegengekomen die zo specifiek is gericht op sfeerfotografie en flatlays. Mijn vereenvoudigde stappen maken het in mijn ogen voor iedereen die een beetje creativiteit in zich heeft en graag fotografeert mogelijk om betere foto's te maken. Het werkboek sluit aan bij de theorie en ook de FB-groep daagt je uit om de opdrachten uit te voeren en je resultaten te delen. 

Zit er ook begeleiding bij de Academy? 

Er is geen 1-op-1 begeleiding, maar ik check elke week de FB-groep waarin ik de ingestuurde foto's bekijk en van feedback voorzie. Daarnaast ga ik elke maand een keer live voor alle vragen die je hebt. De eerste live is op maandag 11 oktober, de start van de Academy! 

Deze live momenten zal ik opnemen en deze kun je terugkijken in de online omgeving. Voor vragen tussendoor kun je me altijd een mailtje sturen naar nicoledenharder@outlook.com  

NicoleShoot191623643998150.jpg

Vip Traject

​Waarom een VIP traject?

 

Tijdens de Academy zijn er 4 live momenten. Deze momenten organiseer ik in de FB groep, waar alle cursisten tegelijk vragen kunnen stellen.

 

Omdat het voor mij onmogelijk is om iedereen één op één te helpen (en ik de prijs van de Academy zelf toegankelijk wil houden), heb ik 2 VIP pakketten voor jullie in het leven geroepen.

 

Wil je meer weten? Plan dan gratis een call met mij in!

Review video van Tamara

"We hebben getwijfeld, omdat we geen fotografen zijn. Maar de cursus is heel laagdrempelig. Het heeft me op een andere manier laten kijken naar onze producten"

Tamara runt met haar man het bedrijf "Tasty Pastries" in Roosendaal.

Ik kom er altijd voor de overheerlijke macarons, die ik gebruik voor zowel mijn high tea bij de workshop, als mijn flatlays.

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
Kelly noten.png

Kelly Noten - Vastgoed en Interieur Fotograaf

'Mijn naam is Kelly, in het dagelijks leven actief als fotograaf voornamelijk op het gebied van vastgoed & interieur. Zo nu en dan ben ik ook actief als foodfotograaf en dit is een gebied waarin ik me graag nog verder wil ontwikkelen. Ik kwam in aanraking met de flatlays van Nicole en werd direct enthousiast door de hoge esthetische waarde & de doeltreffendheid van een ‘flatlay’.

 

Er wordt enorm veel informatie in een beeld samen gepakt, dat sprak me aan! Daarnaast had ik besloten dat het eindelijk eens tijd werd voor een instagram-account en ik heb me zo voor gesteld dat flatlays daar ook een hele mooie aanvulling voor zouden zijn. Nicole bruist van energie en enthousiasme en dat wordt uitgedragen in de cursus. Je krijgt vanaf dag één zin om aan de slag te gaan.

 

De cursus is stap voor stap opgebouwd, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook was het voor mij fijn om dit op mijn eigen tempo en tijden te kunnen doen. Ik werk momenteel meer dan fulltime, dus dan is het fijn niet aan (extra) deadlines vast te zitten. :) Nicole geeft zeer goede, constructieve feedback op de resultaten van de opdrachten zodat je hier, bij het maken van een volgende flatlay, mee aan de slag kunt. Hierdoor maak je een snelle ontwikkeling door voor wat betreft de eindresultaten!

Ik zou deze cursus aanbevelen voor mensen die lol denken te hebben in het maken van flatlays (want het is echt enorm leuk!) en fotografen die hun skillset verder uit willen breiden. Voor ondernemers met een webwinkel zijn flatlays fantastisch maar als ze geen affiniteit met fotografie hebben is het misschien beter om in dat geval iemand in te huren om de foto’s te maken. Het maken van goede foto’s & flatlay’s is moeilijk (vergt veel oefening) en is niet voor iedereen weggelegd om meteen succesvol in te zijn. Maar om kennis te maken met flatlays en te zien wat er mogelijk is, is dit een fantastisch eerste ontdekking.'

Danapersonalbranding.jpg

Dana - Fotograaf

"Ik probeer mezelf continu te blijven ontwikkelen en vind het super tof dat dit in deze tijd ook online kan. Door verschillende online cursussen te volgen, leer ik bij en blijf ik kennis optimaliseren.

 

Eén van de toppers waarvan ik heb mogen leren en waar ik nog steeds van leer, is Nicole! Zij geeft mij o.a. waardevolle tips omtrent het maken van flatlays en het verbeteren van mijn feed op Instagram. Daarnaast heeft ze mijn laatste Personal Branding foto's gemaakt, waar ik heel blij mee ben."

Susanne Simons.png

Susanne Simons - Hobby Bakker - Zalig Zoet by Susanne

"Ik was al begonnen met spulletjes verzamelen om de foto’s met koekjes op mijn feed wat spannender te maken. Verder dan verzamelen kwam ik niet, want hoe leg je ze goed neer én maak je mooie foto’s..

 

Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik ineens Nicole’s flatlay cursus voorbij zag komen!

 

Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen aangemeld. De hele cursus wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd met daarnaast mooie video’s.

Tijd om het zelf te gaan doen.. heel spannend!

Maar door de feedback, en waardevolle tips van Nicole kreeg ik steeds meer vertrouwen!

 

En nu.. nu ben ik supertrots op de prachtige foto’s die op mijn feed staan waar ik heel veel mooie reacties op krijg!

 

Ik raad deze cursus dan ook absoluut aan aan iedereen die prachtige flatlays wilt leren maken"

bottom of page