"The Photo Styling Academy"

Is jouw doel:

* Professionelere product/ flatlay foto's en daardoor de juiste doelgroep aantrekken?

* Je webshop eens goed onder handen nemen omdat je product foto's nu niet bepaald je van het zijn...

* Zien hoe je sfeer kunt krijgen in elke foto

* Leren hoe je dit zo efficiënt mogelijk kan doen, zodat je meer tijd overhoudt voor je onderneming/jezelf?

* Als hobby fotograaf leren hoe je prachtige sfeer en flatlay foto's maakt?

* Foto's maken die zich onderscheiden van je concurrenten?

Dan is deze online cursus iets voor jou!

€149,95

PicsArt_01-23-11.43.07.jpg
Nicole-Shoot31623643998147.jpg

Over de inhoud!

In de Academy neem ik je aan de hand mee, zodat je precies leert hoe ik heb leren kijken naar mijn foto's. Ook laat ik je zien dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, mits je er wat tijd voor uittrekt en mijn lessen goed opvolgt. 

Even wat handige zaken op een rijtje, zodat je precies weet waar je aan begint: 

Je krijgt niet 3 maar 6 maanden toegang tot de Academy! 

De cursus is opgebouwd in LearnDash, hierdoor is alles super overzichtelijk 

Je hebt niet per se fotografie kennis nodig om deze Academy te doorlopen, maar enige feeling met fotografie is wel handig 

De Academy bevat een werkboek met heel veel praktische opdrachten

Module 1: Fotografie.  

Hierin neem ik je mee in de technische wereld van fotograferen. Mogelijk heb je al wat basiskennis, maar ik denk dat het voor iedereen de moeite waar is om deze module nog eens goed door te nemen. (zelfs als je met je telefoon fotografeert) 

Module 2: The big Why 

In deze module zoom ik in op het doel van je foto's en leg ik uit waarom ik foto's ben gaan maken, wie mijn doelgroep is en hoe ik sales krijg uit mijn foto's. Na deze module weet jij ook wie je doelgroep is, voor wie je foto's maakt en wat jouw big why is.

 

Module 3: Wat heb je nodig 

Hier zorg ik ervoor dat je goed voorbereid bent, nog voordat je je eerste foto gaat maken. Inclusief shoplist met de beste webshops voor props & achtergronden. 

 

Module 4: Stappenplan 

Dit is de meest uitgebreide module van de Academy. Hierin neem ik je stap voor stap mee naar de perfecte foto. Of dit nu een flatlay- /product- of sfeerfoto is, alles komt aan bod. Ik ga door middel van voorbeelden uitgebreid in op compositie, licht, kleur, doel van je foto en last but nog least het fotograferen zelf. Vergeet tijdens deze module geen vragen te stellen!

 

Module 5: Nabewerken 

Een niet te missen onderdeel in de fotografiewereld. Zonder nabewerking, geen professionele foto. Maar hoe doe ik dat? Zonder urenlang naar een scherm te staren. Handige tips om binnen relatief weinig tijd, toch een goede nabewerking te krijgen. 

 

Module 6: Best selling foto's 

Misschien niet wat je zoekt als je hobby fotograaf bent. Maar wil je een product of dienst aan de man (vrouw) brengen, dan is dit een hele waardevolle module! Ik leg jou uit hoe ik ervoor zorg dat ik en mijn klanten meer verkopen doen en dus ook meer omzet genereren.  

En last but zeker not least 

 

Bonus modules: 

Food Fotografie 

Kleding (baby & volwassenen) 

Sieraden 

Kaarten & stationery 

Beauty & essentiële oliën 

Bloggers

Seak Peek Video

van de leeromgeving 

Herfstbeeld cappucino.jpg

Waarom deze cursus echt voor je gaat werken:

 • Tijdens de cursus kom je in contact met mede cursisten, die net zo enthousiast zijn als jij (en ik!) 

 • Je leert waar je valkuilen en pijnpunten liggen als het op fotografievlak aankomt en ik help mee ze te tackelen 

 • Na de cursus maak je foto's die niet alleen tof staan op je website/IG/Facebook en andere socials, maar ze gaan je ook geld opleveren. Want goede foto's betekenen meer omzet.

Heb jij weleens deze gedachten?

 • "Mijn licht is nooit hoe het zou moeten zijn"

 • "Ik probeer het wel, maar het is het steeds net niet"

 • "Ik kan geen sfeer krijgen met mijn producten"

 • "Ik heb geen idee hoe ik mijn beelden gevarieerd kan fotograferen"

 • "Mijn social media straalt geen professionaliteit uit"

 • "De producten die ik probeer te verkopen, komen niet goed over op foto's, zodat klanten een verkeerd beeld krijgen van mijn bedrijf" 

 • "Ik heb geen idee waar ik moet beginnen"

 • "Het duurt me veel te lang en ik raak gefrustreerd. Dus geef ik het maar op"

 • "Andere mensen hebben zo'n mooie tijdlijn, ik krijg het niet voor elkaar"

20210908133646_487A7249.jpg

Ik heb een drukke planning en nu al amper tijd om mijn foto's te maken 

Hier ga ik eerlijk zijn. Voor elke cursus die je aanschaft, heb je tijd nodig. Alleen de stof doorlezen gaat je in dit geval namelijk niet veel resultaat opleveren en oefenen met fotograferen is noodzakelijk.  

Wél kun je dit volledig op eigen tempo doen. Je hebt een jaar de tijd voor deze cursus, eerder was dit maar 5 maanden, maar dit heb ik aangepast! Plan vaste blokken in je agenda, waarin je aan de slag gaat met de opdrachten. Bij elke opdracht staat een tijdsindicatie. 

Hoe lang heb ik toegang tot de Academy? 

Je hebt maar liefst 6 maanden toegang tot de Academy. Het is namelijk mijn doel om je aan de slag te krijgen en ervoor te zorgen dat je heel de cursus afmaakt. Uit ervaring met mijn vorige deelnemers heb ik namelijk gezien dat een stok achter de deur heel goed helpt om jezelf te focussen op een gekochte cursus. Niemand vindt het tof om geld te investeren en er vervolgens niks meer mee te doen. 

Ik heb nog geen onderneming, heb ik dan wat aan de Academy? 

Jazeker! Ook als blogger, hobby fotograaf of niet ondernemer weet ik zeker dat je wat aan de Academy hebt. Het gaat er namelijk om dat je je skills wilt verbeteren. En dat gaat er sowieso mee lukken! 

Wat is er bijzonder aan deze fotografiecursus? 

Ik ben nog geen onlineprogramma tegengekomen die zo specifiek is gericht op sfeerfotografie en flatlays. Mijn vereenvoudigde stappen maken het in mijn ogen voor iedereen die een beetje creativiteit in zich heeft en graag fotografeert mogelijk om betere foto's te maken. Het werkboek sluit aan bij de theorie en ook de FB-groep daagt je uit om de opdrachten uit te voeren en je resultaten te delen. 

Zit er ook begeleiding bij de Academy? 

Er is geen 1-op-1 begeleiding, maar ik check elke week de FB-groep waarin ik de ingestuurde foto's bekijk en van feedback voorzie. Daarnaast ga ik elke maand een keer live voor alle vragen die je hebt. De eerste live is op maandag 11 oktober, de start van de Academy! 

Deze live momenten zal ik opnemen en deze kun je terugkijken in de online omgeving. Voor vragen tussendoor kun je me altijd een mailtje sturen naar nicoledenharder@outlook.com  

NicoleShoot191623643998150.jpg

Vip Traject

​Waarom een VIP traject?

 

Tijdens de Academy zijn er 4 live momenten. Deze momenten organiseer ik in de FB groep, waar alle cursisten tegelijk vragen kunnen stellen.

 

Omdat het voor mij onmogelijk is om iedereen één op één te helpen (en ik de prijs van de Academy zelf toegankelijk wil houden), heb ik 2 VIP pakketten voor jullie in het leven geroepen.

 

Wil je meer weten? Plan dan gratis een call met mij in!

Live

Vip Traject

 • 2 uur live coaching op locatie of bij mij thuis, waarin ik je een kijkje geef in mijn fotografie brein.

 • Aansluitend een compleet verzorgde Personal Branding Shoot van 2,5 uur (40 foto's)

 • Je levert je foto opdrachten direct bij mij in, je ontvangt extra op maat gemaakte opdrachten én ik help je je werk te analyseren en te verbeteren, zonder dat het jou heel veel moeite kost! 

 • 6 maanden toegang tot de Academy & levenslang tot de FB-groep​

 • BONUS 1: Ik ben 3 maanden je allround mentor. Je mag me bellen en via WhatsApp berichten als je een probleem hebt (op mijn werkdagen) én ik denk actief met je mee (ook bij het bedenken van nieuwe content als je het even niet meer weet)

 • BONUS: Een VIP live dag van 10:00 - 15:00 op een nader te bepalen locatie!

Wat kost het?

Pre Sale:

Voor €1950,00 coach ik jou naar een next level, kun je een flinke tijd vooruit met zakelijke foto's en zorg ik voor een onvergetelijke live ervaring met mij één op één & op de VIP live dag met mede ondernemers! We gaan intensief met elkaar aan de slag en ik leer je alles wat ik tot nu toe heb geleerd over sfeer en product fotografie. Daarnaast zorg ik ook voor killer foto's, waarmee je tijdlijn van het scherm afspat en je de juiste doelgroep aan weet te trekken, meer omzet kan generen en professionaliteit uitstraalt.

Voor dit VIP traject heb ik nog maar 1 plek! Wees er dus snel bij!

LET OP: Na 1 oktober vervalt de korting en betaal je €2250,00 voor dit pakket

Je mag dit traject ook in 4 termijnen betalen.

Vip Traject

 • 1 x 45 minuten kick off + 2 x 30 minuten één op één online coaching waarin we werken aan jouw eigen doelen. (verspreid over de 3 maanden)

 • Je levert je foto opdrachten uit de Academy direct bij mij in + ontvangt op maat gemaakte opdrachten. Daarna help ik je je werk te analyseren en te verbeteren, zonder dat het jou heel veel moeite kost!

 • 6 maanden toegang tot de Academy & levenslang tot de FB-groep

 • BONUS 1: Even geen inspiratie voor nieuwe content? Laat mij met je meedenken!

 • BONUS: Een compleet branding pakket t.w.v. €250,00, waardoor je niet meer na hoeft te denken over je huisstijl & branding op je IG pagina. Inclusief 24 canva templates speciaal voor jou op maat gemaakt voor je story's, highlights én tijdlijn. 

Wat kost het?

Pre-Sale:

Voor € 950,00 ben jij 3 maanden mijn VIP en leer ik je al mijn fotografie geheimen & zorg ik dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het visuele stukje van je personal branding. Daarna staat je IG pagina als een huis en help ik je door de foto frustraties heen waar je ongetwijfeld tijdens de cursus tegenaan loopt.

Voor dit VIP traject heb ik 3 plekken. Wacht niet te lang met beslissen!

 

LET OP: Na 1 oktober gaat de prijs voor dit pakket omhoog naar €1250,00 

Je mag dit traject ook in 3 termijnen betalen.

Online

Review video van Tamara

"We hebben getwijfeld, omdat we geen fotografen zijn. Maar de cursus is heel laagdrempelig. Het heeft me op een andere manier laten kijken naar onze producten"

Tamara runt met haar man het bedrijf "Tasty Pastries" in Roosendaal.

Ik kom er altijd voor de overheerlijke macarons, die ik gebruik voor zowel mijn high tea bij de workshop, als mijn flatlays.