top of page
Netwerkborrel Roosendaal brabant.png

Het netwerkevent van Roosendaal e.o.

Business & Bubbles is een no-nonsense netwerkclub, waarin ambitieuze ondernemers de kracht van een goed netwerk onderstrepen. Op 20 mei 2022 organiseerden wij met groot succes onze allereerste netwerkborrel in Breda, waar 70 ondernemers de connectie met elkaar aangingen. 

 

Op 30 september staat weer een nieuwe borrel op de planning. Deze keer bij bruisende locatie Mazzeltov in Roosendaal.

 

Geen hoog blah blah gehalte, maar echte verhalen! Want niks is leuker dan connecten met mede ondernemers die niet alleen opscheppen over hun 10k maanden, maar ook de fuck-ups en downsides durven te benoemen.

Daarnaast zijn wij allergisch voor eindeloze saaie netwerkevents, waar het meer lijkt te gaan om de sprekers dan om de ondernemers die aanwezig zijn. En daar willen wij verandering in aanbrengen!

Deze avond draait om JOU! 

 

Ons doel is inspireren & verbinden, onder het genot van een Bourgondisch hapje en glaasje bubbles.

 

 Netwerken zonder bullshit, voor BADASS ondernemers, with a  99% chance of bubbles

Zien we jou op ons netwerkevent in Roosendaal?

Nicole den Harder & Roëlla Vermeiren

roella vermeiren.png
nicole den harder.png

Programma

 

Het programma van ons netwerkevent in september is nog niet bekend. Volg onze socials of schrijf je in op de wachtlijst om op de hoogte gehouden te worden.

Locatie: Mazzeltov Roosendaal

Tijd: 19:00 - 23:00

19.00 inloop

Koppeling aan mede ondernemers

 

19.30 - 19.45

Opening nicole & Roëlla

 

19.45 - 20.30

Netwerkmoment

 

20.30 Inspirational talk over samenwerken: Nienke Hers

 

21.00 Netwerken

 

21.45 Bingo

 

22.15 Netwerken

 

23.00 Einde (naborrelen)

Business and Bubbles (9).png
binnen-restaurant.webp

Sprekers

 

Volgens Business & Bubbles is een netwerkevent niet compleet zonder inspirerende sprekers. In september gaat Nienke Hers, teamontwikkelaar en leiderschapscoach, ons meenemen in de wereld van samenwerkingen.

Nienke Hers is eigenaar van Tiny Tweaks. Als teamcoach en persoonlijk leiderschapstrainer helpt zij teams en professionals bij het verkrijgen van meer zelfinzicht, betere onderlinge communicatie en effectievere samenwerking

Met de ene persoon heb je een fantastische klik. Jullie lijken aan 1 woord genoeg te hebben. Terwijl bij de ander het stoom uit je oren komt en het maar niet lukt om goed met elkaar te verbinden. In haar interactieve presentatie neemt Nienke je mee in een andere kijk op samenwerken. De manier waarop jij graag met anderen samenwerkt wordt gevormd door je overtuigingen, waarden en voorkeuren. Als je meer inzicht krijgt in jezelf snap je ook beter waarom anderen anders reageren op situaties dan dat jij doet en wordt het gemakkelijker om effectiever samen te werken. Nienke laat je kennis maken met het kleurenmodel van Lumina Spark en heeft toepasbare tips die je tijdens de netwerkborrel meteen kan inzetten om beter met anderen te verbinden. 

Maak hier alvast kennis met Nienke

Business and Bubbles (9).png
business borrel.jpg

Editie 20 mei

netwerkborrel breda.png
netwerkborrel breda.png
Business and Bubbles netwerkborrel roosendaal

Netwerken is HOT

Maar ondernemen kun je niet in je eentje.

Tijdens onze netwerk events, kun je kennis maken met ondernemers uit de regio

 

Your network is your net worth

Leila heeft een succesvol bedrijf waarmee ze haar eigen dromen en die van haar klanten realiseer. Empowered en met een helder pad voor ogen. In 2019 organiseerde ze een uitverkocht powerful event

"Women Celebrating Women"

LEES MEER

"Voor het eerst tijdens mijn ondernemersreis heb ik deelgenomen aan een netwerkbijeenkomst. We werden leuk ontvangen, en werden meteen in groepjes geplaatst, zodat we kennis konden maken met elkaar, ook de kletspot op tafel hielp erg bij het breken van het ijs. Er waren inspirerende sprekers, leuke activiteiten, maar vooral genoeg gelegenheid om met andere ondernemers in gesprek te gaan!"

Waar jij geen bal VERSTAND van hebt, weet een ander wel RAAD mee

Business and Bubbles (3).png
netwerkevent brabant.png
netwerken ondernemers.png

"COURAGE starts by showing up and letting OURSELVES be seen"

bottom of page