Puuur Moment - Gezinsshoot Nicole, Jason

All round fotograaf

"Nicole, wat voor fotograaf ben jij nou eigenlijk?"

Wanneer ik met vrouwelijke ondernemers werk, voel ik dat ik meer ben dan alleen fotograaf. Met mijn sociale karakter zorg ik ervoor dat je je snel op je gemak voelt.  Zelfs als je erg zenuwachtig bent, het doodeng vindt & altijd zegt dat je nooit leuk op de foto staat dan trek ik je er doorheen. Daarnaast zorg ik ervoor dat je naar huis gaat met een mega goed gevoel én professionele foto's, die aansluiten bij jouw persoonlijkheid en de uitstraling van je bedrijf. Een fotoshoot met mij is een feestje, waarin jij de hoofdgast bent! Het maakt niet uit of je nu een minishoot boekt of het complete pakket. Op dat moment krijg je mijn volledige aandacht, denk ik met je mee en maken we er samen iets tofs van! 

Maar ik richt me niet alleen op het fotograferen van vrouwen. Ik ben namelijk ook een kei in het maken van sfeerfoto's. Mijn klanten vinden het heel fijn dat ze een vaste fotograaf hebben, die zowel hun personal branding foto's maakt, als hun product/sfeer foto's. Een vast gezicht waar je ook voor langere termijn op kunt rekenen, zodat je stijl herkenbaar blijft voor je doelgroep en er een lijn komt in je gehele personal branding (het visuele vlak)

PicsArt_11-10-07.26_edited.jpg

Maar dit is nog niet alles! Je kunt bij mij namelijk ook zelf leren hoe je professionele flatlays/product foto's maakt. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt, dan kun je bij mij terecht voor:

* Eén op één fotografie coaching (traject of eenmalig)

 * Workshops bij mij thuis

*Mijn online flatlay/ product fotografie cursus