Online Instagram cursus

"How to Flatlay"

Helaas is de inschrijving gesloten. Schrijf je hieronder in als je op de hoogte wilt blijven, want er komt een nieuwe cursus aan. Niet meer via Instagram, maar via een online leeromgeving! Startdatum: eind mei 2021

"Je bent op je vrije zondag van plan een heleboel flatlay of product foto's te gaan maken, zodat je een tijdje nieuwe content hebt voor je sociale media kanalen. Je hebt alles van zolder of uit de garage gehaald, je kamer is inmiddels ontploft, maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je moet beginnen en je inspiratie is ineens totaal verdwenen. Hoe kan dat nou? Je had het zo goed in je hoofd?"

 

Herken je jezelf hierin? Dan weet ik zeker dat je iets aan mijn cursus kunt hebben. Ook de volgende problemen zou je kunnen herkennen:


1) Je hebt een webshop, maar geen idee hoe je alles mooi op de foto zet. Het kost je veel tijd en frustratie en wil het anders!
2) Je hebt een fotografie account, maar het is niet onderscheidend e

3) Je hebt super tasty foods, maar nog geen tasty foto's 
4) Je bent creatief en je wilt aan de slag met fotografie zonder dat je uit huis moet
5) Je bent startende ondernemer met een mega boring tijdlijn! Of een tijdlijn met amateuristisch uitziende foto's die niet de professionaliteit uitstraalt die je zou willen.

Wil jij?

* Professionelere product/ flatlay foto's en daardoor de juiste doelgroep aantrekken?

* Leren hoe je dit zo efficiënt mogelijk kan doen, zodat je meer tijd overhoudt voor je onderneming/jezelf?

* Foto's maken die zich onderscheiden van je concurrenten?

Dan is deze online cursus iets voor jou!

Wil jij als eerste horen wanneer mijn gloednieuwe

cursus online gaat en meteen een toffe korting meepakken?

Schrijf je dan hieronder in en blijf op de hoogte!

Review video van Tamara

"We hebben getwijfeld, omdat we geen fotografen zijn. Maar de cursus is heel laagdrempelig. Het heeft me op een andere manier laten kijken naar onze producten"

Tamara runt met haar man het bedrijf "Tasty Pastries" in Roosendaal.

Ik kom er altijd voor de overheerlijke macarons, die ik gebruik voor zowel mijn high tea bij de workshop, als mijn flatlays.

Kelly Noten - Vastgoed en Interieur Fotograaf

'Mijn naam is Kelly, in het dagelijks leven actief als fotograaf voornamelijk op het gebied van vastgoed & interieur. Zo nu en dan ben ik ook actief als foodfotograaf en dit is een gebied waarin ik me graag nog verder wil ontwikkelen. Ik kwam in aanraking met de flatlays van Nicole en werd direct enthousiast door de hoge esthetische waarde & de doeltreffendheid van een ‘flatlay’.

 

Er wordt enorm veel informatie in een beeld samen gepakt, dat sprak me aan! Daarnaast had ik besloten dat het eindelijk eens tijd werd voor een instagram-account en ik heb me zo voor gesteld dat flatlays daar ook een hele mooie aanvulling voor zouden zijn. Nicole bruist van energie en enthousiasme en dat wordt uitgedragen in de cursus. Je krijgt vanaf dag één zin om aan de slag te gaan.

 

De cursus is stap voor stap opgebouwd, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook was het voor mij fijn om dit op mijn eigen tempo en tijden te kunnen doen. Ik werk momenteel meer dan fulltime, dus dan is het fijn niet aan (extra) deadlines vast te zitten. :) Nicole geeft zeer goede, constructieve feedback op de resultaten van de opdrachten zodat je hier, bij het maken van een volgende flatlay, mee aan de slag kunt. Hierdoor maak je een snelle ontwikkeling door voor wat betreft de eindresultaten!

Ik zou deze cursus aanbevelen voor mensen die lol denken te hebben in het maken van flatlays (want het is echt enorm leuk!) en fotografen die hun skillset verder uit willen breiden. Voor ondernemers met een webwinkel zijn flatlays fantastisch maar als ze geen affiniteit met fotografie hebben is het misschien beter om in dat geval iemand in te huren om de foto’s te maken. Het maken van goede foto’s & flatlay’s is moeilijk (vergt veel oefening) en is niet voor iedereen weggelegd om meteen succesvol in te zijn. Maar om kennis te maken met flatlays en te zien wat er mogelijk is, is dit een fantastisch eerste ontdekking.'

Dana - Fotograaf

"Ik probeer mezelf continu te blijven ontwikkelen en vind het super tof dat dit in deze tijd ook online kan. Door verschillende online cursussen te volgen, leer ik bij en blijf ik kennis optimaliseren.

 

Eén van de toppers waarvan ik heb mogen leren en waar ik nog steeds van leer, is Nicole! Zij geeft mij o.a. waardevolle tips omtrent het maken van flatlays en het verbeteren van mijn feed op Instagram. Daarnaast heeft ze mijn laatste Personal Branding foto's gemaakt, waar ik heel blij mee ben."

Susanne Simons - Hobby Bakker - Zalig Zoet by Susanne

"Ik was al begonnen met spulletjes verzamelen om de foto’s met koekjes op mijn feed wat spannender te maken. Verder dan verzamelen kwam ik niet, want hoe leg je ze goed neer én maak je mooie foto’s..

 

Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik ineens Nicole’s flatlay cursus voorbij zag komen!

 

Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen aangemeld. De hele cursus wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd met daarnaast mooie video’s.

Tijd om het zelf te gaan doen.. heel spannend!

Maar door de feedback, en waardevolle tips van Nicole kreeg ik steeds meer vertrouwen!

 

En nu.. nu ben ik supertrots op de prachtige foto’s die op mijn feed staan waar ik heel veel mooie reacties op krijg!

 

Ik raad deze cursus dan ook absoluut aan aan iedereen die prachtige flatlays wilt leren maken"

Contact info:

Nicole den Harder   

Roosendaal            

0643038584

nicoledenharder@outlook.com

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

© 2020 Nicole den Harder. Proudly created with Wix.com

PicsArt_11-10-07.26.48