FLATLAY EXPERT / PERSONAL BRANDING & PRODUCT FOTOGRAAF 

Nicole den Harder

Meet Me

personal branding fotograaf nicole den harder_edited.jpg

Hoi! Ik ben Nicole een enthousiaste, perfectionistische & prettig gestoorde

Personal Branding & sfeer product fotograaf

Ik hou van Bourgondische gezelligheid & je kunt me wakker maken voor een goed stuk vlees van de Argentijn en een glas rode wijn. Of een bak Ben & Jerry's

Ik ben sinds het overlijden van mijn ex man fulltime single mama van 2 kids, waardoor mijn leven af en toe een behoorlijke uitdaging is. Sinds 2015 woon ik in Roosendaal.

Het is mijn missie om zoveel mogelijke ondernemers in Nederland van zakelijke foto's te voorzien, waarmee zij hun zichtbaarheid vergroten, hun authenticiteit laten zien en zichzelf vol zelfvertrouwen weten te presenteren.

Personal Branding fotografie is meer dan het maken van headshots voor Linkedin

Elk bedrijf heeft een verhaal. En hoe kun je die nu beter vertellen door een beeldbank vol foto's met karakter. 

Ik denk mee in je hele concept. Ben je aan het re-branden? Mijn creatieve brein zit vol ideeën, werk samen met webdesigners en pak heel graag je Instagram account aan als die een make-over nodig heeft. 

Daarnaast is flatlay fotografie mijn passie, ik kan er mijn creativiteit in kwijt en streef naar perfectie. Inmiddels heb ik mijn kennis gebundeld en geef ik workshops met daarin de basisprincipes van flatlay-/ product fotografie en heb ik een online leeromgeving gemaakt waarmee jij zelf leert hoe je professionele foto's kunt maken waar je geld mee kunt verdienen!

 

Download vooral ook even mijn E-Book als je alvast kennis wilt maken met mijn werkwijze en kijk even in de shop voor gratis downloads.

Omdat ik oog heb voor kleur en detail help ik je ook graag bij het creëren van een mooie tijdlijn, met kleuren die bij elkaar passen, zodat het één geheel wordt! Ik denk graag met je mee over geschikte content, zodat je aanbod past bij je bedrijf en je doelgroep. Niks is krachtiger dan een ondernemer die weet wat hij/zij wil en dit ook uitstraalt met het visuele gedeelte van zijn/haar onderneming

Liefs Nicole 

Wil je meer horen?

Luister dan hier mijn podcast

"Serieus Geld Verdienen als Creatief Ondernemer"

Luister hier mijn podcast over ondernemen op Spotify

Serieus geld verdienen als creatief ondernemer podcast.jpg

Professionaliseer jezelf!

Wil jij zelf leren hoe je professionele sfeerfoto's maakt? Hik je elke maand aan tegen het maken van nieuwe foto's, omdat het steeds niet lukt om de producten uit je webshop er een beetje fatsoenlijk op te zetten? Of vind je fotograferen gewoon mega leuk en wil je er meer over leren?

Dan is de redding nabij! 

Bij mij kun je namelijk terecht voor online en offline cursussen en workshops, speciaal gemaakt voor mensen zoals jij. Ik ben gespecialiseerd in het maken van gestileerde product foto's en flatlays. Je komt hier dus geen producten met witte achtergronden tegen!

workshop sfeerfotografie.jpg

Personal Branding Fotoshoot

Waarschijnlijk heb je al eens van personal branding gehoord en ben je via Instagram of Google op mijn pagina terecht gekomen. Tijdens een personal branding fotoshoot, zorgen we voor mooie foto's die passen bij jouw persoonlijkheid & bedrijf.

 

Misschien heb je een webshop en vind je het heel makkelijk om foto's van producten te plaatsen, maar ontbreken er foto's van jezelf. Of ben je een startende ondernemer die zijn/haar zichtbaarheid wil vergroten door middel van mooie portretfoto's en sfeerbeelden. Ook wanneer je een eigen zaak hebt en je deze graag wilt laten zien op je sociale kanalen (website, Instagram, FB) kan een personal branding shoot wat voor jou zijn.

Ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent in de foto's die we gaan maken. Daarom besteed ik vooraf extra aandacht aan de voorbereiding en maken we samen een moodboard. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de shoot!

Inmiddels heb ik een aardig bestand opgebouwd met toffe binnen en buiten locaties. Wil je met me aan de slag? Neem dan contact met me op!

personal branding fotograaf.jpg

Let me do it!

Wanneer je geen tijd (of talent) hebt om je eigen product foto's te maken, dan kan ik hiermee voor je aan de slag.

Ik heb inmiddels al behoorlijk wat ervaring als product fotograaf en maak pakketten op maat. We stemmen samen af wat je wensen zijn en zorgen ervoor dat jouw producten gezien worden!

Ik heb o.a. al in opdracht gewerkt voor:

Bambook, Koekatelier, Zoedt, Pebble and Palm, Sense4Beauty, Makelifework, Koekdesign, Callebaut Chocolate, Flora, Planjeweek.nl, Feestbeest Kids

product fotografie