"Als je als ondernemer niet het gevoel wil hebben het allemaal alleen te moeten doen. Dan is dit de community om je aan te melden" 

-- Lara --

Ben jij ondernemer, maar lukt het je niet om echt in actie te komen?

 

Blijf je vaak hangen in het maken van plannen?

Mis je kennis over marketing, social media en kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van je teksten?

Iedere week werken aan je doelen, in kleine stapjes.

 

Nooit meer verlegen zitten om content!

 

Sparren met andere ondernemers.

 

Gebruik maken van mijn creatieve brein.

Zie je dit wel zitten?  
Zeg dan ja tegen mijn community!

Elke maand werken we aan de hand van een vaste planning, maar wel met een wisselend thema.

Deze maand heb ik een toffe actie lopen:

BRING A FRIEND

met de code "bringafriend" kun je 3 maanden samen met iemand anders de lidmaatschap kosten delen. Je betaalt dus dan ieder de helft van het maandbedrag!

€17,50 i.pv. 34,95

Deze actie is alleen geldig in april, dus schrijf je nu in!

PS: vergeet niet in de ondernemer waarmee je een lidmaatschap aangaat te vermelden in de opmerkingen

34,95 per maand

Dé community voor startende vrouwelijke ondernemers

creative brain community.jpg

April staat in teken van "woorden die raken"
 

Taalwonder Rosa Suikers geeft deze maand 2 masterclasses, waarin je actief aan de slag gaat met je teksten
 
Tijdens de live content momenten kun je hier meteen mee oefenen.

rosa suikers_edited.png

 

Herken jij jezelf in één van deze ondernemers?

 • Je bent een ondernemer die resultaatgericht is, maar die vastloopt in het creatieve proces. 

 • Je bent een creatieve ondernemer die eerst doet en dan denkt, maar vervolgens de belangrijke zaken uit het oog verliest.  

 • Je bent een chaotische ondernemer die zoveel nieuwe ideeën heeft, maar vervolgens niet tot het organiseren ervan komt. 

 • Je bent een vindingrijke ondernemer die verlangt naar overzicht en rust, meer focus en structuur. 

 • Je bent een nuchtere ondernemer die blijft hangen in het opzoeken van feiten en informatie, maar vervolgens niet handelt en tot uitvoering komt.

 • Je bent soms een onzekere ondernemer die zoveel meer te bieden heeft, maar zichzelf continu wijsmaakt nog niet genoeg te zijn, nog niet voldoende kennis heeft opgedaan. 

"Mede ondernemers zijn ook echt de enige personen die écht begrijpen waar je doorheen gaat"

Een community voor ondernemers? Maar waarom dan?

 

Een tijd geleden was ik een vriendin aan het helpen met haar business. Ze had grootse dromen en ideeën, maar kwam niet tot een concreet plan. "Hoe doe jij dit nou Nicole, jij lijkt altijd in beweging?"

 

Gaandeweg kwamen we erachter wat haar tegenhield. Ze had niet genoeg kennis van bepaalde zaken & dacht alleen aan het einddoel, waardoor ze maar bleef uitstellen.

We maakten een plan en schreven alles uit in kleine stappen. Elke maand kreeg concrete acties. En elke actie was kort en simpel. "Eindelijk kan ik vooruit" zei ze na 3 intensieve uren. 

Ik ging meer mensen, vooral klanten die een workshop bij me volgden of die voor mijn lens stonden, helpen om in actie te komen. Ik voorzag ze van mijn creatieve ideeën en zo konden ze weer even verder. Maar omdat ik steeds meer opdrachten kreeg en ik dit vooral in mijn vrije uren deed voelde ik aan alles dat ik niet iedereen één op één kon gaan helpen. 

Dus hoe tof zou het zijn dat ik mensen die hetzelfde probleem hebben als mijn vriendin zou kunnen helpen! En dan allemaal tegelijk!

Zo ontstond mijn community idee. 

Creative Brain Community Presentatie.png

Wat kun je verwachten:

 

 • Ik neem je aan de hand mee. Jij mag gebruik maken van mijn creatieve brein en die van andere ondernemers, die ik als expert op een bepaald gebied zal invliegen. 

 • Elke maand staat in het teken van een thema, bijvoorbeeld doelen stellen. Samen gaan we aan de slag om hier stappen in te zetten.  

 • 2 Content Brainstorm momenten per maand, waarin ik je begeleid en inspireer, zodat je wél vooruitkomt & gestructureerd aan je teksten werkt. 

 • 2 Brainmaster momenten, waarin we samen kennis en ervaringen uitwisselen. Waarin je vragen kunt stellen over problemen waar je in je onderneming tegenaan loopt.  

 • Masterclasses van experts die mij hebben geholpen om te komen tot waar ik nu sta! 

 • No-Brainer opdrachten die als je er elke week 1 van doet, zullen zorgen voor lange termijn resultaten. 

 • Uitleg over de programma's en tools waar ik mee werk en die mijn taken makkelijker maken. 

 • Eens per maand een live Q&A met mij voor al je vragen (maak gebruik van mijn creatieve brein voor jouw business).

 • Fuck-up Friday! Waar we onze moeilijke momenten delen, want die mogen er naast onze successen ook zijn. 

 • Dagelijkse rubriek waarin je kunt Master Brainen. Leg je uitdagingen voor aan de community leden die met je meedenken! 

 • Een Barter Deal hoek. Want ondernemen kost al zo'n berg geld. Je kunt elkaar helpen door zogenaamde voor wat hoort wat deals te sluiten. En ik geef je hier de mogelijkheid voor! 

WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET SAMEN KAN?

Het grote voordeel aan een community is de connectie die je met elkaar opbouwt

Daarnaast worden de vragen die je hebt over je business snel beantwoord, waardoor je niet vastloopt en weer verder kunt met je planning

Je hebt geen dure business coach nodig en kunt toch grote stappen vooruit maken.

Ondertussen kom je in actie door de vaste live momenten!


 

nicole den harder.jpg

FAQ

Hoe werkt een community nou eigenlijk? 

Een online community is een digitaal platform waarin gelijkgestemde mensen in een besloten groep bij elkaar komen. Binnen deze groep kun je met elkaar communiceren, informatie delen en elkaar helpen om op deze manier een bijdrage te leveren aan een duurzame groei van de community, maar zeker ook aan de groei van je eigen ontwikkeling. De vaste momenten in de community, zorgen ervoor dat je planmatig aan de slag gaat, zowel met je doelen als met het schrijven van content.  

FAQ

Waarom een community op FB?

Ik geloof zelf heilig in start before you're ready en FB was op dit moment het meest toegankelijke platform om mijn community mee te beginnen.

Misschien verhuis ik hem in de toekomst naar een ander platform, maar voor nu is dit goed zoals het is!

FAQ

Ik kan niet alle live momenten zien, kan ik deze terugkijken?

De live Q&A en de Content Brainstorm momenten kun je terugkijken. Ook de masterclasses die worden gegeven, worden later in de mail met je gedeeld.

Het BrainMaster moment is erg persoonlijk en wordt daarom niet opgenomen.

FAQ

Zit ik ergens aan vast?

Voorlopig werk ik met maand abonnementen. Je kunt je dus maandelijks uitschrijven en altijd weer later instromen. 

Doe dit wel voor het eind van de maand, anders loopt je membership automatisch door. Dit kan door te reageren op de reminder die je van ons in je mail krijgt. 

FAQ

Mag ik jou ook persoonlijk vragen stellen?

Ik beantwoord je vragen tijdens de live momenten in de groep en zal ook zo nu en dan een post plaatsen waaronder je een vraag kunt stellen. Je kunt je voorstellen dat mijn hoofd ontploft als er straks 100 mensen in de community zitten die mij allemaal in prive berichten vragen gaan stellen.

Vragen over de community zelf kun je mailen naar info@nicoledenharder.com Deze inbox wordt beheerd door mijn VA Roëlla Vermeiren.

review.jpg

MANOUK

- Huidspecialist -

Lara.jpg

LARA

- Eigenaresse Draad & Hout -

Ik ben Manouk, huidspecialist met een praktijk aan huis.

 

Ik run al een aantal jaar mijn eigen business, maar merkte dat ik de laatste tijd vastliep. Nicole heeft me echt weer op de rit gekregen. Door haar heb ik nu een fijne planning, nieuwe motivatie en inzicht in wat ik nou eigenlijk echt wil.  Ze luisterde goed naar me en stelde precies de juiste vragen. 

 

 

 

 

Ik wist al ergens welke kant ik op wilde, maar door de begeleiding van Nicole kan ik weer verder. Niks is te gek, ze laat je in je waarde en los van het feit dat ik haar al jaren ken vind ik Nicole als professional fijn om mee samen te werken. Ik voel me begrepen en gehoord.

Als er iemand is die je bedrijf een creatieve boost kan geven, dan is het Nicole!

"IK ZAG DOOR DE BOMEN
HET BOS NIET MEER"

De Creative Brain Community is absoluut een aanrader. Iedere maand staat een ander onderwerp in de spotlights.

 

Maar doordat de Q&A , Master Brain sessie, content uurtje en al dat soort dingen blijft terugkomen blijft het heel overzichtelijk.

 

Daarnaast is het contact tussen de deelnemers echt super fijn. Juist door de enorme diversiteit aan beroepen kan je ook goed met elkaar sparren en het eens van de andere kant bekijken.

 

Kortom: als je niet het gevoel willen hebben het allemaal alleen te moeten doen en een stok achter de deur wilt hebben. Dan is dit de community om je aan te melden.

"DE DIVERSITEIT IN DE GROEP
IS HEEL ERG FIJN!"