Kijk hier de live momenten terug

"Sfeerfoto's in 3, 2, 1......."

YES!! De kop is eraf.

Dag 1 van de challenge is begonnen.

Kijk hier het live moment terug van maandag 13 september.

Kijk hier de LIVE Q & A terug van dinsdag 28 september

Kijk hier dag 2 van de challenge terug!

Helaas is er iets misgegaan tijdens het opslaan van het live moment, maar ik heb speciaal voor jullie een samenvatting gemaakt van alles wat ik tijdens de live heb verteld. Inclusief extra opdracht!

Kijk hier dag 3 van de challenge terug!

Vandaag de allerlaatste dag van de Sfeerfoto's in 3,2,1 challenge. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Kijk hier het live moment van vandaag terug. Beslis je vandaag (15-9) om mee te doen aan de Academy en schrijf je in? Dan krijg je er als BONUS een startup sfeerfotografie pakket op je deurmat bij!

IMG_8648-2 (1).jpg

Hoe nu verder?

Elke dag ontvang je een mailtje in je inbox, waarop de opdracht van de dag staat. Heel veel plezier allemaal en tot morgen!

WIN!

Tijdens de challenge verloot ik 1 gratis ticket voor mijn Photo Styling Academy.

Daar wil ik meer van weten!! Klik hier

Photo Styling Academy Lanceringsplan.png

Heb jij weleens deze gedachten?

  • Mijn foto's zijn ofwel te donker, of overbelicht 

  • Het is het steeds net niet 

  • Je kunt geen sfeer krijgen in de setting die je hebt bedacht 

  • Je maakt steeds dezelfde soort beelden en weet niet hoe je dit kunt veranderen 

  • Je social media straalt geen professionaliteit uit 

  • De producten die je probeert te verkopen, komen niet goed over op foto's, zodat klanten een verkeerd beeld krijgen van je bedrijf 

  • Je weet niet waar je moet beginnen 

  • Foto's maken duurt veel te lang en je begint de lol erin te verliezen. 

Seak Peek Video

van de leeromgeving 

Kelly noten.png

Kelly Noten - Vastgoed en Interieur Fotograaf

'Mijn naam is Kelly, in het dagelijks leven actief als fotograaf voornamelijk op het gebied van vastgoed & interieur. Zo nu en dan ben ik ook actief als foodfotograaf en dit is een gebied waarin ik me graag nog verder wil ontwikkelen. Ik kwam in aanraking met de flatlays van Nicole en werd direct enthousiast door de hoge esthetische waarde & de doeltreffendheid van een ‘flatlay’.

 

Er wordt enorm veel informatie in een beeld samen gepakt, dat sprak me aan! Daarnaast had ik besloten dat het eindelijk eens tijd werd voor een instagram-account en ik heb me zo voor gesteld dat flatlays daar ook een hele mooie aanvulling voor zouden zijn. Nicole bruist van energie en enthousiasme en dat wordt uitgedragen in de cursus. Je krijgt vanaf dag één zin om aan de slag te gaan.

 

De cursus is stap voor stap opgebouwd, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook was het voor mij fijn om dit op mijn eigen tempo en tijden te kunnen doen. Ik werk momenteel meer dan fulltime, dus dan is het fijn niet aan (extra) deadlines vast te zitten. :) Nicole geeft zeer goede, constructieve feedback op de resultaten van de opdrachten zodat je hier, bij het maken van een volgende flatlay, mee aan de slag kunt. Hierdoor maak je een snelle ontwikkeling door voor wat betreft de eindresultaten!

Ik zou deze cursus aanbevelen voor mensen die lol denken te hebben in het maken van flatlays (want het is echt enorm leuk!) en fotografen die hun skillset verder uit willen breiden. Voor ondernemers met een webwinkel zijn flatlays fantastisch maar als ze geen affiniteit met fotografie hebben is het misschien beter om in dat geval iemand in te huren om de foto’s te maken. Het maken van goede foto’s & flatlay’s is moeilijk (vergt veel oefening) en is niet voor iedereen weggelegd om meteen succesvol in te zijn. Maar om kennis te maken met flatlays en te zien wat er mogelijk is, is dit een fantastisch eerste ontdekking.'

Danapersonalbranding.jpg

Dana - Fotograaf

"Ik probeer mezelf continu te blijven ontwikkelen en vind het super tof dat dit in deze tijd ook online kan. Door verschillende online cursussen te volgen, leer ik bij en blijf ik kennis optimaliseren.

 

Eén van de toppers waarvan ik heb mogen leren en waar ik nog steeds van leer, is Nicole! Zij geeft mij o.a. waardevolle tips omtrent het maken van flatlays en het verbeteren van mijn feed op Instagram. Daarnaast heeft ze mijn laatste Personal Branding foto's gemaakt, waar ik heel blij mee ben."

Susanne Simons.png

Susanne Simons - Hobby Bakker - Zalig Zoet by Susanne

"Ik was al begonnen met spulletjes verzamelen om de foto’s met koekjes op mijn feed wat spannender te maken. Verder dan verzamelen kwam ik niet, want hoe leg je ze goed neer én maak je mooie foto’s..

 

Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik ineens Nicole’s flatlay cursus voorbij zag komen!

 

Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen aangemeld. De hele cursus wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd met daarnaast mooie video’s.

Tijd om het zelf te gaan doen.. heel spannend!

Maar door de feedback, en waardevolle tips van Nicole kreeg ik steeds meer vertrouwen!

 

En nu.. nu ben ik supertrots op de prachtige foto’s die op mijn feed staan waar ik heel veel mooie reacties op krijg!

 

Ik raad deze cursus dan ook absoluut aan aan iedereen die prachtige flatlays wilt leren maken"